Annons
Annons
Annons

andersomslag

Under de senaste åren har många kalufser passerat revy framför våra ögon. Vi får hoppas att dessa styggelser till barr aldrig kommer tillbaka. Här är de 10 fulaste frisyrerna vi bar som vi helst vill glömma.

Se också: 27 gånger då Zlatans kompis tog hipsterskägget till en helt ny nivå

* * *

 1. Den fräna fotbollsfrillan

frisyr1

Christian ”Chippen” Wilhelmsson var landslagets piggaste hårinnovatör under en period – med en värdelös nickfrisyr och en kittlande soul-patch satte han trenden för alla killar under EM i Portugal 2004.

 

2. Sprayfärgslooken

ljungberg

Fotbollssveriges internationella it-boy under några år på 2000-talet. Trots att han var Calvin Klein-kalsongmannen med hela världen fortsatte han att klippa sig på Annelies Hår & Häpna i hemma i Hässleholm. Frisören frågade alltid om Freddie ville  avsluta med någon cool färg, varpå Freddie alltid pekade upphetsat upp mot en av sprayburkarna – ”Röd. Jag vill ha röd.”

 

3. Spikes

frisyr3

”Spikes? Vad är spikes? Det låter svinhäftigt. Jag vill ha spikes! NU VILL JAG HA SPIKES.”

 

4. Doppa huvudet i hårgel-frisyren

ronaldo

Frisyren som knakar av av stelnat hårgele så fort du blinkar.

Deco: Jag tar hörnsparken!

Ronaldo: NEJ! JAG TAR DEN!

Deco: Du vill inte nicka, eller hur?

Ronaldo: Pfff..jooo.

 

 

5. Den moderna hockeyfrillan

FRISYR5

Så här glad var Niklas Jihde när han försökte smyga in någon slags subtil hockeyfrilla i innebandyn år 2006. Stop making hockeyfrilla happen Jihde. It aint gonna happen. 

 

6. Superledsna snedluggen

emoo

Killar med snedlugg utlyste världssorg när MySpace popularitetsaktie sjönk i botten kring 2006 och arbetsveckor av presentationsarbete gick förlorat. Alla profilbilder bestod av en svart förblindande lugg, en tajt tischa och första generationens digitalkameror mot en smutsig toalettspegel.

 

7. Stenhårda hårvågen

frisyr7

Oskar Linnros rakade tinningar fick alla vita soulwannabes att se ut som posterboys för Waffen-SS från och med 2010.

 

8. Dålig svärsons-material-frisyren

frisyr8

JockiBoi må ha utövat ett dåligt inflytande på många men hans kolsvarta påfågelfrippa var nog det värsta.

 

9. Mittbenan

anders

Till och med Anders ”Taco” Svensson hade den klassiska moppehäng med Filatröjor-frisyren år 1999. Denna kluvna mittbena delade 1900-talet och 2000-talet mellan sig och den guldflottiga Nick Carter–eran var äntligen förbi.

 

10. Första frisyren-frisyren

håkanbråkan

Alla hårresande resor började med att mamma placerade en bunke över huvudet och klippte med kökssaxen. Som tur var såg alla killar ut som de hade en JOFA-hjälm i hår på huvudet.

Annons

Dela (1.26k)
Tweeta

Annons

Laddar