5 dumma bakverkshybrider vi vill äta nu

Cafés matredaktör Jonas Cramby listar de fem smarrigaste gottkombinationerna around.

Jonas Cramby  |  Publicerad 2017-09-20 15:02  |  Lästid: < 1 minuter

Ända sedan den amerikanske bagaren Dominique Ansel suddade ut gränsen mellan croissant och donut med sin berömda cronut har bakverkshybriderna bara blivit dummare och dummare – och vi hungrigare och hungrigare. Här är fem favoriter:

1. Croissant + muffin = cruffin

2. Donut + muffin = duffin

3. Cookie + donut = dookie

4. Kouign-amann + scone = scouign-amone (bilden ovan)

5. Sfogliatella + croquembouche = sfogembouchatella

Sugen på kaffe? Jonas Cramby listar här de bästa bryggarna. Missat vilken som är årets smak på Blossa-glöggen? Här läser du mer om det. 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 23:34