5 dumma bakverkshybrider vi vill äta nu
Cafés matredaktör Jonas Cramby listar de fem smarrigaste gottkombinationerna around.
Jonas Cramby |
Publicerad 2017-09-20 15:02 |
Lästid: < 1 minuter
Ända sedan den amerikanske bagaren Dominique Ansel suddade ut gränsen mellan croissant och donut med sin berömda cronut har bakverkshybriderna bara blivit dummare och dummare – och vi hungrigare och hungrigare. Här är fem favoriter:
1. Croissant + muffin = cruffin
2. Donut + muffin = duffin
3. Cookie + donut = dookie
4. Kouign-amann + scone = scouign-amone (bilden ovan)
5. Sfogliatella + croquembouche = sfogembouchatella
Sugen på kaffe? Jonas Cramby listar här de bästa bryggarna. Missat vilken som är årets smak på Blossa-glöggen? Här läser du mer om det.
Uppdaterad 2023-09-12 23:34