Annons
Annons
ANNONSSAMARBETE MED COURLUX

Snygg till midsommar – Martins 5 enkla tips för perfekt rakning

Att lyckas med en snygg rakning och en välmående hud behöver inte vara svårt. Moderedaktör Martin Hansson delar med sig av sina 5 bästa tips för ett välgroomat yttre.

Martin Hansson
Dela (37)
Tweeta

1. Låt huden vakna upp ordentligt innan du sätter rakbladet mot den känsliga huden i ansiktet. Tidigt på morgonen är huden fortvarande svullen efter djupsömnen och blir därför lättare irriterad. Låt huden vila och vakna till så att blodcirkulationen kommer igång innan du sätter igång din groomingrutin.

2. Efter en varm dusch blir huden mer ”smidig” och porerna öppnas. Raka dig därför efter en varm dusch så minskar risken för irritation och röda prickar.

3. Ha lite tålamod och låt löddret sitta kvar ett tag på ansiktet innan du rakar dig. Om du låter löddret sitta i blir hårstråna mjuka och därmed lättare att raka bort.

4. Raka medhårs – och gör det långsamt. Om du rakar mothårs finns risken att du skär i fel riktning och ditt ansikte tar skada. Var noggrann med att undersöka ditt skägg innan rakning. Alla har nämligen olika gener och olika riktningar på skäggväxten. Det bästa är att hitta vinkeln som passar just ditt ansikte.

5. Smörj in huden varje gång efter rakning så att den kan återhämta sig. Huden består av stora delar vätska och behöver bli återfuktad dagligen – inte minst efter en rakning.

Flexifront X5 är en smart rakhyvel med 5-bladsteknik och följsam fjädring med rakblad i högkvalitativt stål, förstärkta med titanium för lång hållbarhet och perfekt skärpa. De har även en remsa med vitamin E och Aloe Vera för att värna om känslig hud.

Flexifront har utvecklat en smart tjänst som innebär att du kan prenumerera på rakblad.
De skickas då direkt hem till dig, i en takt du själv väljer.

Exklusivt erbjudande för Café:

Du får en rakhyvel, ett 2-pack med rakblad med 5-bladsteknik och en praktisk hållare för 0 kr + 39 kr i porto och expeditionsavgift.
Därefter har du möjlighet att framöver få nya leveranser med rakblad var tredje månad eller i den leveransintervall du själv väljer.
Varje paket innehåller 8 nya rakblad för 149 kr + 39 kr i porto och expeditionsavgift. Du förbinder inte dig till något och kan när som helst avsluta din prenumeration av rakblad.

Klicka här!

Annons

Dela (37)
Tweeta


Laddar