Annons
Annons

Angelo Gallamini och 9 andra vrålstiliga moderävar

Gianni Fontana, Nick Wooster och Angelo Gallamini är alla en bra bit över 30 år. De är också levande bevis på att stil inte har någon ålder. Café listar världens mest välklädda silverrävar.

Thowe Wagner Larsson
Dela (204)
Tweeta

Artikeln är ett annonssamarbete mellan Café och Åhléns.

Läs mer och se fler bilder från kampanjen på Åhléns sajt

1. Angelo Gallamini. Designer.

Modevärlden tycks inte kunna sluta prata om Angelo Gallamini sedan han dök upp på modemässan Pitti Uomo 2014. Angelo är grundare av av det italienska märket Ermanno Gallamini med bas i regionen Emilia-Romagna. Han startade företaget i pappans namn eftersom pappan inte trodde att Angelo kunde lyckas, men nu har Angelo Gallamini fått ett rykte om sig som modeguru och hans plädar i ovanliga tyger syns både män och kvinnor. Hans egen stil med bland annat ponchos och till synes enkla tidlösa plagg har verkligen inget bäst före-datum.

Angelo själv är en mystisk man, som sällan gör intervjuer och då ogärna på engelska. På sitt Instagramkonto skrev han nyligen om sin passion för tyger.

”Tyger har följt mig på mina äventyr i 28 år och det har skapats en navelsträng mellan mig och tygerna som aldrig kommer brytas.”

Angelo Gallamini är just nu modell i Åhléns kampanj under parollen ”Länge leve gränslösheten, låt oss klä oss hur vi vill oavsett ålder”.

AHLENS_GRéNSLôST_ANTONIOGALLAMINI_3

angelo

Foto: Åhléns

Klicka vidare för resten av männen!

1 2


Dela (204)
Tweeta


Laddar