Annons
Annons
Annonssamarbete med ORLO

Se nya klockmärket alla danskar snackar om – och vinn ett eget ex!

Just nu pratas det mycket om dansk design internationellt – och vi förstår varför. Det danska klockmärket ORLO Watches gör armbandsur för klockentusiaster och nu kan du vinna ett eget exemplar från nykomlingen.

Marie Blomgren
Dela (11)
Tweeta

Är du en av dem som slutat bära armbandsur för att du kollar klockan på telefonen istället? Tänk om! En klocka kan addera stil och vara en trendig detalj i din look.

Senaste stjärnskottet i klockbranschen är danska ORLO Watches. I fyra nya kollektioner; Hitch, Bowen, Copenhagen och Ossel, har de skapat coola modeller med retrodetaljer, läderarmband och stilrena ur. De kan verkligen det där med design, våra grannar i sydväst.

Bakom det hypade märket står två tungviktare i klockbranschen. Den ene är Kenn Hagaard som länge var VD på klassiska smyckes- och klockmärket Georg Jensen.

– Vi vill få nya generationer att fortsätta bära armbandsur och bli riktiga klockentusiaster, säger Kenn Hagaard.

Den andra halvan i grundar-duon är Frederik Høltzel. Han har 25 års erfarenhet av branschen och har designat klockor för många skandinaviska och europeiska märken. Intresset för klockor har förts vidare från hans farfar Rasmus Jensen Jørgensen, som var urmakare på Tåsinge och även hade sitt eget klockmärke.

Nu vill Frederik skapa ur med riktigt snygg design och samtidigt föra vidare ett genuint hantverk.

– Ambitionen är att utveckla klockbranschen och skapa framtida klassiker, säger Frederik Høltzel.

De fyra kollektionerna skiljer sig i karaktär och koncept. Copenhagen lånar sin eleganta grafik från tidigt 1900-tal, Ossel har siffror och visare i art deco-stil, Bowen framhäver 70-talets maskulina urtavla i en hyllning till dåtidens manliga ikoner som Steve McQueen och Paul Newman, och Hitch är en modern version av ett motorsportsur med lufthål i armbandet.

Och fler spännande kollektioner är på gång, säger Frederik och Kenn.

Många av modellerna är unisex och i Danmark bärs märket av både kvinnliga och manliga profiler. Bland annat marknadsförs märket av trendkänsliga stylisten och entreprenören Trine Kjaer som driver @trineswardrobe med nästan 100 000 följare på Instagram.

Klockan Trine bär på bilden är modellen Ossel Gold. Se modellerna nedan och tävla om att vinna en klocka!

Hitch Black, 2350 sek

 

Copenhagen Silver, 2200 sek.

 

Bowen Black, 2300 sek.

 

Ossel Gold, 2450 sek.

Vill du vara först med det senaste så beställ ditt exemplar nu, klockorna finns inte ännu i svenska butiker men alla kollektioner säljs online. Läs mer om Orlo Watches och se alla modeller här.

Tävla om en klocka från ORLO!

Nu kan du dessutom vinna ett valfritt exemplar ur kollektionerna Copenhagen, Hitch, Ossel eller Bowen. Följ @orlowatches på Instagram, fyll i formuläret nedan och skicka in senast 31 maj . Vinnaren utses av Aller media och kontaktas via mejl under v 22.

Lycka till!

Tävla med ORLO – vinn en klocka!

    Villkor: Genom att kryssa i rutan godkänner jag Aller Medias integritetspolicy och intygar att jag är över 16 år. När du fyllt i din e-postadress och ditt mobilnummer ger du oss tillstånd att använda dom i marknadsföringssyfte.

    Vi kommer inte att sälja dem vidare till tredje part utan endast använda dem för egen marknadsföring eller tillsammans med ev samarbetspartner.
Annons

Dela (11)
Tweeta


Laddar