Annons
Annons
Annonssamarbete med Swatch

Hitta rätt klocka till rätt tillfälle – 8 snygga modeller från Swatch

Se ditt armbandsur som en säsongsbetonad accessoar och köp flera att byta med. Swatch har en uppsjö av modeller att välja bland. Nu är det hög tid för ett klockbyte!

Marie Blomgren
Dela (18)
Tweeta

Stilrena modellen Regular ur kollektionen Skin från Swatch.

Även om du brukar klä dig ledigt i jeans och t-tröja finns det tillfällen då du behöver dressa upp dig. Går du i kostym hela dagarna är det skönt med en mer avslappnad look ibland. Varför inte köpa flera armbandsur för att göra olika stil-statements? Du behöver inte lägga hela klockbudgeten på samma juvel. Här visar vi 8 olika klockor ur Swatch senaste kollektioner som kan hjälpa dig med ditt val. Prisvärda och riktigt snygga!

 

Kollektion: SISTEM51. Modell: SISTEM CORRIDA SUTR403

SWATCH SISTEM51 revolutionerar den gamla klockvärlden med sin mekanik. Varje rörelse av handleden laddar urverket och även om den ligger vilande så tickar den vidare i 90 timmar. Varför inte satsa på ett armbandsur som sticker ut – välj en röd modell med grafisk urtavla som drar blickarna till sig. Passar den vågade äventyraren.

 

Kollektion: SISTEM51 Irony. Modeller: SISTEM SOUL YIS402, SISTEM BOREAL YIS401G och SISTEM FLY YIS404

SISTEM51 IRONY har automatiska urverk utan batterier, hela kollektionen blandar avancerad teknik med premiummaterial för att skapa klockor med djärv design och smart funktion. Här är tre robusta modeller med lyxig känsla för den stilmedvetne. Säkra köp du inte kommer ångra!

 

Kollektion: Skin. Modell: SKINPURE SVOW100

Swatchs tunnaste och mest minimalistiska kollektion med flera rena modeller i olika färger – för alla smaker. Den vita modellen Skinpure adderar en krispig känsla till en hipsterlook i jordnära färger.

 

 Kollektion: Time to Swatch. Modell: SWEET SAILOR YCS594

Du kan inte misslyckas med den här klassiska modellen. Perfekt matchning av royal blue och metall till den fräscht sportiga killen med känsla för form.

 

Kollektion: A Travellers’s Dream. Modell: LASER TRACK SUSB409

Mixa kostymen med den här dykarinspirerade modellen och du signalerar att du har fler strängar på din lyra än att köpa och sälja. Laser Track är ett maffigt ur i diskret svart men ändå djärv med sina starkt gröna detaljer.

Läs mer om Swatch kollektioner här.

Annons

Dela (18)
Tweeta


Laddar