Hoppa till innehåll

Café 6/2007

joel

Exklusiv intervju med Amanda Renberg: Tonårsstjärnan talar ut om filmkarriären, festandet och Mikael Persbrandt. Café möter Keira Knightley: ”Jag gillar inte att gå på röda mattan så att en massa kvinnor kan tala om för mig vilka skitkläder jag har på mig.” Stilikonen Tomas Andersson Wij: Sveriges stiligaste speleman om svindyra skjortor, vikten av snofsiga … Continued

Exklusiv intervju med Amanda Renberg: Tonårsstjärnan talar ut om filmkarriären, festandet och Mikael Persbrandt.

artikelbild_amandarenberg

Café möter Keira Knightley: ”Jag gillar inte att gå på röda mattan så att en massa kvinnor kan tala om för mig vilka skitkläder jag har på mig.”

artikelbild_keiraknightley


Stilikonen Tomas Andersson Wij:
Sveriges stiligaste speleman om svindyra skjortor, vikten av snofsiga scenkläder och konsten att fynda kostymer second hand.

artikelbild_taw

Vårens absoluta stilmåste: Material, färg och funktion i all ära – den här våren talar designers om vikten av att skapa en intressant silhuett.

artikelbild_stora_modet

Alex Schulman intervjuar Peter Settman: Bakom den klämkäcka Så ska det låta-tönten i Tintinfrisyr finns en stenhårt fokuserad affärsman som omsätter 120 miljoner om året.

artikelbild_petersettman

Stor matspecial: Café väljer sina nio favoriträtter ur årets bästa svenska kokbok PA&Co – Mer än en kokbok.

artikelbild_matförmän

Dokument – Med livet som insats: Nätpokern drev 21-åriga Christian in i en värld av lögner, arbetslöshet och skulder på hundratusentals kronor. Christer Berglund berättar hur spelberoendet till slut tog Christians liv.

artikelbild_dokumentet

Portfolio: Nordiska stjärnmodellen Jani Askevolds magiska utstrålning.

artikelbild_jani

Kim Källström gör dig till en vinnare: Landslagsmittfältaren lär dig vad som krävs för att få en riktig vinnarskalle.

artikelbild_kimkällström

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.