Hoppa till innehåll

Cramby och Myllymäki med pop up-krog på Smaka på Stockholm

Olle Arnell

Den 2-6 juni är det dags för årets upplaga av Smaka på Stockholm – den 3 juni kommer Tommy Myllymäki, Jonas Cramby och Olle T Cellton att vara på plats med gemensam pop-up krog.

cramby-myllymaki-cellton

Under de senaste åren har Kungsträdgården förvandlats till ett matmecka under en knapp vecka i juni. I år pågår matfestivalen Smaka på Stockholm mellan den 2-6 juni och bland myllret av restauranger och matbodar kommer Tommy Myllymäki (som nyligen utsågs till en av Sveriges bäst klädda män), Jonas Cramby och Olle T Cellton att ha en gemensam pop-up krog.

– Jag ser fram emot att äntligen få servera Stockholmarna lite äkta oautentisk mexikansk mat precis som man får den i Texas, säger Jonas Cramby i ett pressmeddelande.

De tre kockarna har valt en varsin rätt och kommer endast att finnas på plats den 3 juni. Så om du vill smaka någon av följande rätter är det det datumet du ska lägga på minnet.

Tommy Myllymäki: Krokett på grisfot, fläsklägg och blod med tryffel och sallad, en rätt som är en del av den varmrätt han tävlade med i 2014 års Bocuse d’Or-tävling.

Jonas Cramby: BBQ brisket tostada, en friterad majstortilla med guaccamole, frijoles refritos, rökgrillad brisket och queso fresco.

Olle T Cellton: Eton mess med sommarens frukter och bär.

De två varmrätterna kommer att kosta 85 kronor styck och efterrätten 60 kronor – eller 195 för alla tre. Rätterna har de tre kockarna hämtat ur sina respektive receptböcker.

Mer om mat från Café:

Jonas Crambys BBQ-skola – 8 recept på sommarens godaste grillmat

Tommy Myllymäki: ”Alla kockar har sjuk humor”

Jonas Cramby: Så gör du den perfekta hamburgaren

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.