Lussekebaben – för dig som älskar lussebullar och/eller kebab

Lussebullens mångsidighet fortsätter att spränga gränser – senaste påhittet är i form av en lussekebab.

Johan Forsberg  |  Publicerad 2017-12-15 08:17  |  Lästid: < 1 minuter

När lussekorven dök upp på Pressbyrån var vi många som trodde att det inte gick att förvirra smaklökarna mer, men nu har ännu ett steg tagits i och med att Kroppkärrs pizzeria i Karlstad lanserade lussekebaben på menyn. Den innehåller alla vanliga kebabtillbehör och serveras i en halvt uppskuren lussekatt.

– Det var en kund som frågade efter en lussekorv men vi säljer inte korv så jag föreslog kebab. Så jag gjorde en lussekebab och han tyckte det var jättegott, säger pizzeriaägaren Metin Kizil till Aftonbladet.

Kroppkärrs pizzeria har tidigare uppmärksammats för sina udda pizzor. För två år sedan lanserades julbordspizzan i hopp om att konkurrera med det klassiska julbordet. Nu är frågan om lussekebab är här för att stanna.

Kolla in filmklippet nedan för att se hur man tillagar en lussekebab.

Lussekebab

Posted by Kroppkärrs Pizzeria on Thursday, December 14, 2017

Läs också: Nu släpps lussekorven – korv och lussebulle i ett

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:19