Annons
Annons

Trailern till säsong 5 av OITNB är här – nu längtar vi till 9 juni

Spoiler alert för de som inte har sett klart säsong 4 än! För alla andra: säsong 5 kan bli bra. Den kan bli riktigt bra.

Sofia Börjesson

Våra hjärtan krossades förra säsongen i och med Pousseys tragiska bortgång, och vi lämnades med det krossade hjärtat i halsgropen när Daya greppade en av vakternas vapen och siktade på fångvaktare Humphrey, ivrigt påhejad av de andra internerna.

Annons

Kommer Daya att skjuta Humphrey? Han har trots allt gjort sig impopulär bland fångarna efter diverse övertramp och sitt galna maktmissbruk, till exempel när han tvingade Maritza, under pistolhot, att svälja en levande mus. Det är bara att vänta och se.

Gilla Cafe.se på Facebook

I säsong 5 verkar upploppet än mer bli ett faktum, och internerna verkar i det närmaste ta över Litchfield. Men mitt i allt allvar verkar det ändå finnas plats för humor, i sann Orange-anda. I trailern håller bland annat Crazy Eyes en seans på ett sätt som bara hon kan göra, och som vanligt verkar manuset vara skrivet på ett sätt som får skratten, gråten och ilskan att bubbla upp om vartannat.

Se trailern till säsong 5:

Den femte säsongen av Orange is the New Black har premiär på Netflix den 9 juni.

Annons

Dela (105)
TweetaLaddar