Annons
Annons

Tips: En helt ny typ av nätshopping

Att porträttera vanliga välklädda människor på stan är ett utbrett fenomen. Bloggar som The Sartorialist och Cafés Gatumode har stora läsarskaror. Brittiska Stitsh.com tar nu steget längre. De porträtterar människor – och erbjuder dig att köpa kläderna.

joel
Dela (0)
Tweeta
Annons


Vad The Sartorialist, vinnare av Cafés Stora Modepris 2008, sysslar med kan vid det är laget inte ha undgått någon. Och fenomenet att porträttera välklädda vanliga människor på gatan har sedan spridit sig över världen. Bland annat hit till Cafe.se, som genom bloggen Gatumode har sina egna ambassadörer på gatorna.

Brittiska sajten Stitsh.com tar nu steget längre. De porträtterar vanliga människor på gatan – men ett klick på varje enskild bild kommer att leda dig till någon plats på nätet där du erbjuds att köpa exakt det plagg som människan bär på bilden, eller någonting väldigt liknande.

Nu presenterar Stitsh.com, väldigt märkligt nog, även en del människor som många av oss skulle referera till som ”ganska illa klädda”. Och du kan således även köpa dessa plagg.

Men undvik det.

John Lillsjö

Besök Stitsh.com här.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons

Laddar