Annons
Annons

Vinn vinterns snyggaste lurar Beoplay H9 – värda 4 899 kr

Skäm bort dig själv eller en kompis riktigt ordentligt – nu kan du vinna ett par Beoplay H9-hörlurar till ett värde av 4 899 kr!

Olle Arnell
Dela (1)
Tweeta
Annons

beoplay-horlurar-h9

När vi delade ut Cafés Stora Modepris 2016 för en vecka sedan vann B&O Play i kategorin Årets teknikmärke.

Motiveringen: ”Högtalare och hörlurar i toppdesign och med en ljudkvalitet många andra tillverkare bara kan drömma om. Den senaste produktlanseringen, eleganta trådlösa hörluren H5, är en av vinterns mest nödvändiga modeaccessoarer.”

Motiveringen talar sitt tydliga språk – det här är det snyggaste märket för hörlurar just nu, dessutom med en svårslagen ljudkvalité.

Efter att priset delades ut har nu B&O Play lanserat sin senaste produkt – Beoplay H9.

beoplay-h9

Beoplay H9 kostar 4 899 kronor att köpa, men vi vill så klart ge dig chansen att få ett par lurar helt gratis!

De exklusiva hörlurarna är lika mycket fulländad design som svårslagen ljudupplevelse med B&O PLAYs Noise Cancellation-teknik inbyggd, vilken ger dig rent ljud utan brus. Lurarna går att använda både trådlöst och med sladd och oavsett vad du föredrar för stunden får du Bang & Olufsens perfekta Signature Sound.

Lurarna har ett fulländat touchgränssnitt, utbytbart batteri och exklusiva material som anodiserad aluminium och naturligt äkta läder för styrka och komfort. Batteriet räcker till upp till hela 14 timmars trådlös lyssning med påslagen brusreducering.

Nu kan du vinna ett par av dessa lurar som alltså är värda 4 899 kronor. Fyll i formuläret nedan för en riktigt fin julklapp till dig själv eller en kompis!

Vinn ett par Beoplay H9-hörlurar!

    Villkor: Genom att kryssa i rutan godkänner jag Aller Medias integritetspolicy och intygar att jag är över 16 år. När du fyllt i din e-postadress och ditt mobilnummer ger du oss tillstånd att använda dom i marknadsföringssyfte.

    Vi kommer inte att sälja dem vidare till tredje part utan endast använda dem för egen marknadsföring eller tillsammans med ev samarbetspartner.
Annons

Dela (1)
Tweeta


Laddar