Annons
Annons

16 gånger Håkan Hellström satt perfekta ord på kärlek

Håkan Hellström ska spela på Ullevi igen, efter rekordet 2014. Spelningen blir den 4 juni 2016.

Markus Thunberg

När nyheten om att Håkan återigen spelar på Ullevi var vi många som kände att sommaren är räddad! Så här skrev han på sin Facebooksida:

”Japp, jag måste ju försöka igen medan solen står i zenit. Ni som var där sist – varmt välkomna tillbaka. Och ni som inte var där – hjärtligt välkomna ni också. Ullevi blir den enda spelningen för mig nästa sommar, men det är ju inte en jätteblygsam plats, så det räcker nog för hela året. Vi hörs snart! Peace n luv!”

* * *

Det är svårt att känna något annat än kärlek till Håkan Hellström. Och vare sig det är en rocklåt, en visa eller en ballad lyckas han beskriva kärleken på ett helt unikt och ofta perfekt sätt. Här är 16 textrader som verkligen lägger sig på minnet.

 

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

hh1

För sent för edelweiss.
hh2
För sent för edelweiss.

 

hh3
Kom igen Lena!

 

hh4
Nu kan du få mig så lätt.

 

hh6
Uppsnärjd i det blå.

 

hh5
Kom igen Lena!
hh8
Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.
hh9
Hurricane Gilbert.
hh19
Den fulaste flickan i världen.

 

hh11
Det kommer aldrig va över för mig.

 

hh12
Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.
hh13
Gårdakvarnar och skit.
hh18
Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig.
hh15
Jag har varit i alla städer.
hh16
Det är så jag säger det.
hh17
Mississippi kan vänta.

Vilken är din favorit?

 

Annons

Dela (0)
TweetaLaddar