Annons

Apple ”råkade” avslöja stora nyheten – så blir nya iPhone

Någon slant på knappen hos Apple och twittrade ut företagets hemlighet i förtid. Kommande iPhone 7 blir vattentät.

Markus Thunberg
Apple ”råkade” avslöja stora nyheten – så blir nya iPhone

På onsdagen var det dags för Apples klassiska event, där de presenterar kommande nyheter för företaget. Det hela började med att vd:n Tim Cook klev in i James Cordens karaokebil (Corden ”ledigt” bärandes en Apple watch), sjöng en snutt, fick solglasögon – och besök av Pharrell.

Annons

Missa inte: Så blir nya iOS 10

IMG_4098 IMG_4100

Senare stod det klart att Nintendo gör entré i iPhone, med ett nytt Mariospel – du kommer även kunna spela en variant av klassikern Mario Kart. Spelet, som presenterades av Marios skapare Shigeru Miyamoto, kommer släppas till jul. Priset är i nuläget okänt. Apple väljer också att plocka in sommarens stora succé Pokémon Go i sin Apple watch, ”nu kommer man inte missa några pokéstops alls”, enligt företaget.

Gilla Cafe.se på Facebook

IMG_4102 IMG_4103

När eventet började var dock nyheten om kommande iPhone 7 redan ute, trots att Tim Cook och kompani inte hunnit berätta om den. Den kommande telefonen blir vattentät, får bättre kameror, stereohögtalare och längre batteritid, enligt tweets från Apples konto som senare togs bort.

 

Iphone 7 är (såklart) ”den bästa iPhone Apple någonsin skapat”, enligt företaget. Telefonen är byggd i blänkande svart glas, men den finns även i en väldigt svart modell, i guld, i silver och i roséguld. Hemknappen förfinas och kommer nu kunna anpassas.

Iphone 7 blir både vatten- och dammtålig och kameran får en skakfunktion som gör att det blir lättare att ta bilder.

Iphone 7 kommer släppas i en plusmodell, med två kameror på baksidan. Något som gör att man kan ta bättre bilder på långt håll och i mörker. Under året lanseras också en ny porträttfunktion som gör att man kan ta bilder som är sådär blurriga i bakgrunden men skarpa i ansiktet.

Högtalarna kommer med ett ljud som är dubbelt så högt som i iPhone 6.

Sedan tidigare är det känt att hörlursuttaget på iPhone 7 försvinner och det kommer trådlösa hörlurar, Air Pods. Lurarna kommer även att funka med Apple watch och det ska gå att växla mellan apparaterna.

Batteriet ska funka fem timmar och lurarna kommer med en liten låda som också är laddare.

14273301_10157276214705161_1051149950_o

14274442_10157276215070161_1117142748_o

Annons

Dela (33)
Tweeta

Annons


Laddar