Annons
Annons

Café har bytt kostym – kolla in vår nya sajt!

I dag byter din favoritsajt look. Välkommen till nya Cafe.se! – Vi är stolta och nu känns det spännande att ge den här nya läsupplevelsen till läsarna, säger Cafés chefredaktör Jonas Terning.

Markus Thunberg

I flera veckor har det snickrats med kod, färger och bildstorlekar, med ett nytt format för våra längre intervjuer och för våra modejobb.

– Vi hoppas att sajten blir snabbare än förut, att läsarna ska kunna njuta ännu mer av våra vackra stil- och modejobb och längre reportage, säger Jonas Terning.

Annons

Mycket är nytt, men det mesta är sig likt.

– Allt det som läsarna gillar med Café så som våra mer lättsamma artiklar och våra nöjesnyheter finns kvar – och ska kunna läsas på ett modernare sätt än tidigare, säger Jonas Terning.

Gilla Cafe.se på Facebook
jonas2

o.o

Den nya sajten är vad man kallar responsiv och funkar lika bra på din mobil, läsplatta och dator.

– Café har runt 170 000 unika besökare i veckan och många av dem surfar med sina mobiler, den nya sajten är särskilt anpassad för att läsas på vägen, säger Johan Hedberg som designat nya Cafe.se.

Redan nu kan du läsa Cafés långa intervju med Islands förbundskapten Lars Lagerbäck, men håll utkik efter fler nyheter på sajten i veckan.

Den nya sajten är den största förändringen på cafe.se på många många år, men det är ändå lite ”ursäkta röran, vi bygger om”-läge och din hjälp är superviktig för oss. Hittar du något som ser helt galet ut, skicka ett mejl till [email protected] så blir vi jätteglada.

 

Annons

Dela (101)
Tweeta

Annons


Laddar