Annons

David Beckhams rutin på morgonen – så lyckas han se fräsch ut

David Beckham, superstilig 41-åring, berättar om sin morgonrutin. Hemligheten? Fukt.

Markus Thunberg
David Beckhams rutin på morgonen – så lyckas han se fräsch ut

becks2

David Beckham är Biotherm Hommes senaste affischnamn.

David Beckham är fotbollsstjärnan som lagt skorna på hyllan men som fortsätter inspirera utanför planen. 41-åringen är pappa till sönerna Brooklyn, Romeo och Cruz och dottern Harper Seven och gift med Victoria.

Annons

Men det vet du redan. Hela världen vet det. Det är svårt att vara anonym när man är utsedd till världens sexigaste man, när ens livsval analyseras i jordens alla tidningar och när ens val av strumpor och kalsonger kan ”avslöjas” när som helst.

Gilla Cafe.se på Facebook

I en rätt ny intervju med magasinet GQ berättar David Beckham om privatlivet med familjen, efter karriären – och om tidningarnas skriverier.

– Jag oroar mig inte för skvallerpressen längre. När jag var 22 hade det nog påverkat mig annorlunda. Jag är i 40-årsåldern nu, jag har fyra fantastiska barn, en fantastisk fru, fantastiska föäldrar, fantastiska svärföräldrar och fantastiska vänner som jag litar på. Det spelar ingen roll vad folk säger.

För GQ berättar David Beckham om familjens vanliga rutiner i morgonstressen.

– Jag gör äggröra och Nutella på baguette till barnen, det finns inte tid till bacon, säger han.

I en intervju för David Beckhams senaste affärssamarbete med Biotherm Homme berättar han vidare om sin egen rutin.

– Jag älskar morgnarna, jag har inget val med fyra barn! Jag gör svängen till skolan och försöker klämma in ett träningspass innan mina möten börjar. Min rutin för hudvård är snabb: en dusch och ansiktsrengöring och en snabb vända med fuktighetskräm.

Vilken är din hemlighet för att se så bra ut i 40-årsåldern?

– Ta hand om dig själv, både insidan och utsidan. För mig handlar det om de enkla sakerna som gör den stora skillnaden. Hålla sig i form, avsätta tid till fuktighetskräm, dricka mycket vatten och använda rätt produkter för din hudtyp.

Rätt produkter, enligt David Beckham, är alltså Biotherm Homme. I en reklam som släpps i dag berättar han mer.

Annons

Dela (79)
Tweeta

Annons


Laddar