Annons

Här är detaljen som bevisar att kungafamiljen vill skämta med oss

Vad är det för hatt hon har?

Markus Thunberg
Här är detaljen som bevisar att kungafamiljen vill skämta med oss

I helgen döptes prins Nicolas (Madeleines och Chris barn), Sveriges yngste prins, i Stockholm. Statsminister Stefan Löfven, kungen, drottningen, prinsar och prinsessor och deras vänner var på plats i Drottningholms slottskyrka för ceremonin. En sammanfattning:

Här är den nydöpte prinsen!

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Men vänta, vad är det där för nåt i bakgrunden?

Har hon bandana? Med nåt på? Den täcker hela hennes huvud.

2

Hon verkar vara nån som känner barnet väl. De skrattar. Men man ser inte riktigt.

Är det nåt överklassigt lyxmode? Vad är det här?

Ja, stora hattar har alltid varit populärt i kretsen som omger kungligheterna, men det här är nåt annat, det är både ett hårband och en bukett. En bandagebukett.

Kvinnan på bilden är alltså Chris O’Neills syster Natascha Abensperg und Traun och hon bär en hatt av designern Philip Treacy som är känd (nåja) just för sina extravaganta hattar. Han ligger bakom hattar åt Lady Gaga, Victoria Beckham och Sarah Jessica Parker, bland andra. Så här ser hennes ansikte ut.

Aftonbladet har redan utsett hatten till ”den knäppaste” .

– Hon såg ut som en stor presentförpackning. Det var att ta i lite väl mycket, snacka om att ta uppmärksamheten från allt annat, säger Nina Campioni till Aftonbladet.

Men det här måste ändå vara det slutgiltiga beviset för att kungafamiljen och deras vänner skämtar med oss? Att de försöker driva med oss och se hur lång tid det går innan vi säger till? Jag väljer att tro det.

Annons

Dela (100)
Tweeta

Annons


Laddar