Annons
Annons

Här är Elijah Wood:s nya karriär – gör sin första spelning i Sverige

DJ Frodo kommer till Stockholm. Elijah Woods och Zach Cowie bildar DJ-duon Wooden Visdom som gör ett besök på Baba Sonic på Södra teatern.

Markus Thunberg

wooden-wisdom

Långkörande Stockholmsklubben Baba Sonic har hunnit bli 15 år och firar under hela våren med DJ-bokningar som Eric Berglund (Ceo & The Tough Alliance) och Sandra Beijer.

I sommar smäller klubben till med en minifestival på Södra teatern och den 10 juni bjuder de på en riktigt celeber gäst när Frodo från Sagan om ringen kommer. Det är sant, skådespelaren Elijah Wood har en DJ-duo med musikaliske mångsysslaren Zach Cowie och kallar sig Wooden Visdom. De gör sin enda Sverigespelning på minifestivalen som även lovar ”indie-picknick” och tre dansgolv.

Annons

– Vi började titta på en bokning för några år sedan men det är först nu vi har hittat rätt tillfälle för att flyga in dem. Vi är jätteglada och jättenöjda över att kunna presentera Wooden Wisdom som första bokning till Baba Sonics 15-årsfest, säger arrangören Christian Lilja.

Kommer man få höra May it be med Enya, soundtracket till Sagan om ringen?

– Haha, nä det tror jag inte, säger Christian Lilja.

Vad spelar de då?

– Det är musik från hela världen som låter oväntad men dansant. Elijah och Zach köper skivor second hand på sina resor och hittar vinyler bland bortglömd brasiliansk musik, säger Christian.

Boka en biljett redan nu på Södra teaterns hemsida om du orchar, annars kan du bara attenda eventet här på Facebook. Dags att börja ladda, det lär bli ett fylkeslag.

Annons

Dela (73)
Tweeta

Annons


Laddar