Annons

Jonas är mannen som kommer få dig att bli ÄNNU snyggare

En hy som jobbade emot honom och en ”galopperande fåfänga” fick Jonas Öhman att bli intresserad av grooming. Nu blir han Cafés profil inom området och komma guida dig till ett finare yttre.

Markus Thunberg
Jonas är mannen som kommer få dig att bli ÄNNU snyggare

Välkommen, Jonas – du är Cafés nya groomingprofil. Hur känns det?

– Det känns helt perfekt! Jag kan ju det här så det var väl på tiden att jag får spread the love så att säga! Svenska killar är ju sjukt snygga överlag, men det finns fortfarande utvecklingspotential på groomingfronten och det är där jag kommer in i bilden. Man skulle kunna säga lite som en… Messias?

Annons

Hur blev du intresserad av manlig hudvård och allt som har med det att göra?

Gilla Cafe.se på Facebook

– Min hy har alltid jobbat mot mig och inte med mig så det har varit en pågående kamp i många år nu. Det i kombination med stundtals galopperande fåfänga ledde till att jag började leta aktivt efter sätt att bli kvitt de problem min hy utsatte mig  för. Det började med apoteksprodukter för en herrans massa år sen och har nu eskalerat till snudd på osunda nivåer, där jag vissa månader lägger motsvarande kostnaden för en weekendresa inklusive schysst hotell på hudvårdsprodukter och parfymer. Men var så lugn, jag ger pengar till välgörenhet också!

Vad kommer vi få läsa om hos dig på jonasgrooming.cafe.se?

– Det kommer bli en hel del instruktioner och pekpinnar, det ska jag inte sticka under stolen med. Jag kommer också att dela med mig av mina egna favoriter, inte bara inom hudvård utan även vad gäller parfymer och andra produkter till både kroppen och håret. Min grundtanke är att ge läsarna lite bättre koll på hur man på ett enkelt sätt tar sig an det här med grooming utan att det blir svårt eller betungande. Men misströsta inte, den som vill nörda ner sig i syror och vilket AHA-serum som passar bäst att kombinera med retinol kommer också få sitt lystmäte. Det lovar jag!

Vad får INGEN MAN missa i sin rutin?

– Att exfoliera och återfukta. Finns ingen anledning att gå omkring och se ut som ett grått fnas 2017, oavsett vad plånboken tillåter. Återkommer om det!

Vilken är din favoritpryl i badrumsskåpet just nu?

– Jag går aldrig hemifrån utan parfym och just nu har jag ett par dofter från Armani Privé som gör mig gråtig av lycka. Favoriten är Oud Royal, perfekt nu till hösten eller närsomhelst du känner för att dofta som nån man vill klä av naken PÅ STÖRT. Kostar visserligen en arm och ett ben, men är så fin att man är villig att sälja en njure för den.

Vad skulle du aldrig använda i håret?

– Pomador, krämer och oljor. Jag blev satt på den här jorden med hår likt ett spädbarns, det vill säga tunt och fjunigt. Alla feta, oljiga produkter är därför bannlysta i mitt badrumsskåp eftersom de får mig att se ”extra tunnhårig” ut.

Till sist, vad önskar du dig i julklapp?

– Det jag önskar mig varje år: en hundvalp.

Här hittar du Jonas groomingblogg. Passa på att följa honom på Instagram här.

Annons

Dela (392)
Tweeta

Annons


Laddar