Annons
Annons

kanye8     

Cirkus Kanye West drar i kväll in i svensk tv. Världsstjärnan hade tagit med sig 30 personer för inspelningen av SVT-programmet Skavlan. 

Men det blev ingen intervju – i stället en låt, och en kram.

Annons

– Att Kanye West intar vår scen känns som pricken över i:et, säger Fredrik Skavlan.

 

* * *

Det är Kanye Wests första framträdande i nordisk tv. Inspelningen i London är historisk, men det är inte direkt första gången en världsartist besöker Fredrik Skavlan. Jay Z var till exempel på besök 2009, tillsammans med Anna Anka. I intervjun berättade Jay Z om sitt tidigare liv som knarklangare, om hans mamma och om hans ”pretty good genes”.

Gilla Cafe.se på Facebook

 

 

Kanye West hade tagit med sig 30 personer till kvällens Skavlan och i slutet av programmet kom han ut ensam för att sjunga ”Only one”, låten han skrivit med Paul McCartney.

Fredrik Skavlan fick chansen att fråga ut Ricky Gervais, Geri Halliwell och journalisterna Magnus Falkehed och Niclas Hammarström – men Kanye West lät sig inte intervjuas. Expressen skriver att Kanye West inte gör intervjuer under sitt Europabesök.

– Vi har under åren haft nöjet att presentera många av världens mest kända artister för Skandinavien, men att Kanye West nu intar vår scen känns som pricken över i:et, säger Fredrik Skavlan.

På sin Instagram tackar Skavlan Kanye för ett proffsigt uppträdande: ”Thanks @PrivateKanye for excellence in every detail! #yeezy #skavlan”, skriver han.

kanye7

kanye1

kanye2

kanye4

Bilder från SVT.

Skavlan sänds 21.00 i SVT 1 den 27 februari. 

* * *

Läs också!

Pimp my ride var fejk – tv-skärmarna funkade inte ens

12 bebisar som är väldigt mycket äldre än dig

9 störigaste personerna på gymmet

20 stadier du går igenom varje gång du ska ha en tenta

Annons

Dela (12)
Tweeta

Annons


Laddar