Annons

Leo DiCaprio betalar 800 000 kronor för äventyrsresa – med svensk

Oscarsfavoriten Leonardo DiCaprio åker på ett The Revenant-liknande äventyr till sjön Hovsgol i Mongoliet. Med sig tar han svensken Johan Ernst Nilson.

Markus Thunberg

I tio dagar ska Leo ge sig på ett riktigt äventyr och få testa på att jaga med falkar i den mongoliska byn. Han kommer att bo i ett tältlikande hem och ta sig fram med häst. Med sig på äventyret har han svenske äventyraren Johan Ernst Nilson, som lovat att pressa DiCaprio hårt.

Annons

Leonardo DiCaprio lyckades buda hem äventyret på en välgörenhetsauktion förra veckan.

Gilla Cafe.se på Facebook

 

Trots att resan blir en utmaning kommer det inte gå någon nöd på Hollywoodstjärnan. En privat kock kommer stå för maten och guider håller honom sällskap, skriver New York Post.

– När jag gör såna här resor tar jag folk ur deras bekvämlighetszon, jag får dem att göra saker de inte skulle göra annars. Om du utmanar dina gränser är belöningen så mycket större. Det här kommer bli fantastiskt, säger Johan Ernst Nilson till New York Post.

Leonardo DiCaprio är favorittippad inför Oscarsgalan efter huvudrollen i filmen The Revenant. I helgen fick han ta emot flera priser på brittiska Baftagalan.

Läs även: DiCaprio allt närmare sin Oscar – se tacktalet på nattens Bafta-gala här

Annons

Dela (21)
Tweeta

Annons


Laddar