Annons
Annons

Mr Bean gör comeback – se trailern till nya filmen

Vem har inte vuxit upp med Mr Bean – nu är Rowan Atkinsons karaktär tillbaka.

Markus Thunberg

Rowan Atkinson som Mr Bean.Det har gått tio år sedan Rowan Atkinsons karaktär packade ihop resväskan i filmen Mr Beans semester. Och det är hela 28 år sedan karaktären gjorde premiär.

Vem minns inte när han tappade klockan i kalkonen? När han körde bil från en fåtölj på bilens tak? Eller när han gick till tandläkaren och borrade i sina egna tänder?

Annons

Nu är Mr Bean tillbaka i den kinesiska filmen Top funny comedian: The movie. Filmen har liknats vid Baksmällan, enligt brittiska Telegraph, och en av anledningarna till att Atkinssons älskvärda karaktär funkar så bra i Kina (trots språkbegränsningarna) är hans klassiska minspel.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Det var en riktigt intressant upplevelse som bevisar att humor inte har några landsgränser, säger skådepelaren Guo Degang.

Samtidigt uppges en kostsam skilsmässa vara av anledningarna till att Atkinson spelar in filmen. Kineserna har en del pengar, som bekant.

Se trailern här

Filmen ska än så länge endast visas i Kina, men vem vet vad som händer. Missa inte vår genomgång av drömgrupperna i Mästarnas mästare och Robyns comeback i tv-serien Girls

Annons

Dela (172)
TweetaLaddar