Annons

Netflix nya program – sollampa för oss nordbor

Netflix satsar på att ge oss soltörstande nordbor lite ljus i tillvaron – med ett helt program som visar en lampa.

Markus Thunberg
Netflix nya program – sollampa för oss nordbor

Nu kan du slå på ett program med en sollampa – i bilden finns också en bild på Stellan Skarsgård, en Kay Bojesen-apa och ett par Nappula-ljusstakar från Iittala. 

Netflix har ett nytt program på tablån från och med i dag. Men det är inte färgglada tonårsdramat Riverdale, ytterligare en teaser för Stranger Things eller Drew Barrymores komediserie Santa Clarita diet de lägger upp.

Annons

Streamingtjänsten lanserar en sollampa i tv-form – speciellt framtagen för oss nordbor. Tänk den klassiska brasvideon, fast med en lampa i stället för en brasa.

Videon är en timme lång.

Gilla Cafe.se på Facebook

Vinter leder till mörker. Mörker leder till sorg. I dag lanserar Netflix en nordisk originalproduktion som riktar ljuset mot en av de starkast lysande stjärnorna i Norden, solen. Eftersom längtan efter solljus är som störst i början av året i Norden finns nu en timslång, glimrande sollampa att streama på Netflix”, skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Se trailern här

Här hittar du sollampeprogrammet, tipsa en deppig kompis som behöver lite mer ljus i tillvaron! Netflix har nyligen avslöjat vad kommande säsongen av Stranger Things kommer handla om, läs om det här.

 

Annons

Dela (29)
Tweeta

Annons


Laddar