Annons
Annons

O’Learys käk kan nu köpas i vanliga mataffärer

Kan du drabbas av längtan efter en Boston Celtic-burgare när du ser matchen hemma i soffan? Nu släpper O'Learys sina rätter i vanliga mataffärer.

Markus Thunberg

Chicken wings, ribbs och burgare från O’Learys.

Tillhör du den lilla skara som inte går till O’Learys för att se matchen – utan för att äta maten? Då finns det en bunt nya produkter för dig.

Sport-tv- och ölkedjan O’Learys tar steget från Bostoninredda sportkrogar till Ica- och Coopbutiker. Nu släpper man sina kunders ”favoriträtter” i vanliga mataffärer. Lärkans (man säger så) kycklingvingar, ribs, hamburgare och hamburgerbröd kommer säljas från och med vecka 7, 2017 i utvalda butiker runt om i landet.

Annons

Även såserna Buffalo, Hickory Smoke BBQ och Hot’n Smokey BBQ kommer säljas.

– God mat ska inte behöva vara svår att tillaga och rätterna i butik är speciellt utvecklade för att vara lättlagade utan att vi har tummat på varken smak eller kvalitet, säger Christian Bellander, vd på O’Learys trademark i ett pressmeddelande.

Enligt pressmeddelandet ska rätterna fixas till i ugnen, eftersom de har blivit frysta direkt efter tillagning. På så sätt ska ”känslan av nygrillad hamburgare och ugnstekta kycklingvingar” behållas.

Sedan tidigare finns Max hamburgerbröd och såser, Sibyllas korv och Texas Longhorns såser och pulled pork i vanliga matbutiker.

Annons

Dela (344)
TweetaLaddar