Annons

Öljättens nya jobb: Drick öl och få 130 000 kronor – på fyra timmar

Här är jobbet som inte kräver utbildning, förkunskaper eller att kunna ”hålla många bollar i luften”. Det enda som behövs är att du kan hålla en öl i handen.

Markus Thunberg

calle

Carlsberg på is. Foto: Shutterstock

Carlsbergs senaste kampanj erbjuder ett av världens kanske bästa jobb. Det är under ölmärkets ”Probably the best job in the world” som danskarna söker en ölambassadör som ska dricka bira under arbetstid. Arbetstagaren ska alltså sitta, eller stå, och hinka bärs. Det är jobbet.

Annons

”Kraven” från bryggerikoncernen är att man saknar erfarenhet, kan jobba i fyra timmar och saknar ett eget sätt att ta sig runt – eftersom de står för chaufför. Du har med andra ord en ölförare under de fyra timmarna.

Gilla Cafe.se på Facebook

Drömjobbet, känns som en rimlig beskrivning. Kruxet, för det finns såklart ett. Du måste befinna dig i Singapore. Vi nordbor kan, än så länge, endast hoppas att idén blir en sådan succé att den letar sig hit. Eller flytta till Singapore.

signup

 

Här anmäler du dig till jobbet som öltestare på Carlsberg, sista anmälningsdag är 4 december 2016. Bland urvalsfrågorna i ansökan finns den något krystade ”The song title that best describes how I feel when I drink Carlsberg is…”.

Annons

Dela (558)
Tweeta

Annons


Laddar