Vad kvinnor vill ha – listan som dödar julklappsångest

Ingens önskelista är den andra lik, men det finns trots allt några givna julklappsfavoriter. Ta inspiration av fem glödheta tips nedan – en glad jul kommer lastat.

Det nalkas jul – och med det den årliga prestationsångesten. Julklappsshoppingen står för dörren med allt vad det innebär i stora beslut och kreativitetskramp.
Men frukta inte! Här är listan för den fantasilöse, som ändå vill överraska.

1. För den törstiga

Vinprovning
En utomordentligt trevlig aktivitet att göra tillsammans. Lär er mer om distrikt, druvor och droppar. Av vin alltså. Även om ni inte lyckas erövra ett sommelier-certifikat så kanske ni åtminstone hittar en ny dryckesfavorit till kommande middagar (För den som köper fler klappar, hoppa vidare till punkt 3).

Empty wine glasses standing in row on table

 

2. För den som drömmer om en ny karriär

En dag som stuntkvinna

Trött på jobbet? På jakt efter en ny karriär? Varför inte testa på det här med att bli en stuntman/kvinna? Pyrotekniska, atmosfäriska och mekaniska specialeffekter utlovas. I denna upplevelse får man testa att falla från höga höjder, stagefighting, brandstunt och gasexplosioner. Allt under noga översikt givetvis.
Det finns också goda möjlighet att utöka klappen med fler upplevelser och lärdomar, vad sägs om att få krossa en flaska i huvudet på någon? Allt filmas givetvis, och redigeras. Så det blir ytterligare en klapp att få titta på er dag senare. En gåva som fortsätter att ge, helt enkelt.

3. För den som gärna äter i lugn och ro

Kock på hembesök

Att hyra hem din egen kock för en kväll är ett både prisvärt och trevligt alternativ till ett restaurangbesök. Det finns flera aktörer som erbjuder matlagning på hemmaplan, allt från Stockholms innekrogar till enskilda entreprenörer.
Priset landar från 700 kronor / person och uppåt. Ofta tillkommer även en serviceavgift för att kocken ska ta med sig redskap och städa och diska efter sig. Allt medan du, mätt och nöjd, kan luta dig tillbaka.

4. För den som vill komma igång med träningen – på riktigt

Military Bootcamp
Har du en kvinna i din närhet som menar att hon ska komma igång med träningen efter nyår? Denna klapp är en garanterad rivstart, och en rolig sådan. Tre pass på 75 minuter i veckan under sex veckor, hur låter det? Du mäter resultat via två fystester, och har instruktörer som följer dina resultat genom hela träningsperioden. Army Fitness, som är en kombination av crossfit och löparträning, handlar om moral, kämparanda, ledarskap och starkt psyke som ska öka din energi och självförtroende.
Nämnde vi att all träning sker utomhus? I ur och skur.

5. För den passionerade

Armani Sí Passione
Vad är passion? En stark känsla, djärvhet, mod att leva livet fullt ut. Lagom till jul låter Armani dig få allt det – förpackad i en doft.
Nya Armani Sí Passione är en signaturdoft med inslag av nektar från björnbär kombinerat med ett gnistrande päron. Doften öppnar med en riktig adrenalinkick; rosa, kryddig peppar. Hjärtat är ros, vanilj, cederträ och jasmin. En blommig doft med en hög mognadsgrad som samtidigt är starkt feminim.
Sí Passione är en förgrening av Armanis parfymserie Sí. Skapare Julie Massé har i Sí Passione lyckats ta fram en sensuell och självsäker doft med ständigt föränderlig karaktär.
Ge bort några droppar passion i julklapp. Här kan du köpa den.

 

Dela på Facebook
Tweeta