Hoppa till innehåll
Denna sida är ett samarbete med Be Lucent

Maxa leendet med nya innovativa tandblekningstekniken

Redaktionen

Skandinavisk design möter nydanande munhälsovård.

Med den högt satta ambitionen att vara den mest skonsamma tandblekningen på marknaden lanserar svenska munvårdsvarumärket Be Lucent tandblekningskitet Stellar Gentle Teeth Whitening, designad med tandhälsan i fokus. Nyckelingrediensen: en 100 procent peroxidfri formula, för att undvika irritationer och ilningar, samt hydroxyapatit, en kraftfull ingrediens som hjälper till att mildra de potentiella riskerna för emaljskador.

”Vårt primära mål är att förse våra kunder med ett skonsamt men effektivt och långvarigt paket för tandblekning som inte bara ger anmärkningsvärda resultat, utan också främjar den allmänna munhälsa”, säger Anders Andréen, grundare och vd.

För att maximera effekten av tandblekningen har Be Lucents aktivator ett dubbelt LED-ljussystem. De blå lamporna arbetar flitigt för att bleka dina tänder och ta bort fläckar och missfärgningar, medan de röda lamporna ger en terapeutisk effekt för ditt tandkött, vilket ger dig ett friskare och vitare leende på samma gång. 

Behandlingen för tandblekning, som tar cirka 20 minuter, bygger på ett 5-7 dagars program som gör tänderna vitare i upp till två år. När du vill fräscha upp leendet igen finns det påfyllnadspaket med tre extra geltuber.

Stellar Teeth Whitening finns att köpa på be-lucent.com och utvalda apotek. 

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.