Hoppa till innehåll
Denna sida är ett samarbete med Björn Axén

Tre prisvärda premiumtrimmers – för tre olika tillfällen

Redaktionen

Björn Axén håller det kort med tre nya groomingprodukter för män, utvecklade med fokus på hög kvalité och funktion.

I år är det 40 år sedan frisören Björn Axén lanserade sina första produkter på marknaden och än idag utvecklas alla produkter i ett nära samspel med deras frisörer som dagligen samlar kunskap i mötet med kunderna på salongerna.

Björn Axén Tools by OBH Nordica är ett samarbete mellan Björn Axén och OBH Nordica, med syftet att leverera professionella stylingverktyg utvecklade med fokus på hög kvalité och funktion. Målet: att komma så nära den lyxiga salongskänslan som möjligt – hemma i badrummet. Nu lanseras tre nya groomingprodukter för män, klippt och skurna för att hålla frisyr och skägg i trim mellan salongsbesöken. Vi bad Björn Axéns Artistic Director Jack Lawrence reda ut vilket verktyg som passar bäst för vilket ändamål.

Jack Lawrence.

I resväskan: Multi Pro Groomer


Multi Pro Groomer är ett mångsidigt verktyg för att trimma, jämna till och raka med hög komfort. Bladen i titan är självvässande och perfekta för både trimning och rakning. Multi Pro Groomer är dessutom utformad med Wet & Dry teknologi som gör att du kan använda den både i och utanför duschen med upp till 2 timmars batteritid. Perfekt för dig som vill ha en allt-i-ett-trimmer och som kan användas för både ansikts- och kroppshår.

”Den något mindre storleken gör Multi Pro Groomer till en perfekt trimmer att resa med. De mindre bladen gör dessutom rakningen lättare. Ett stilrent och stöttåligt resefodral medföljer”, säger Jack Lawrence.

1 150 kr.

Köp trimmern här. 

I badrumsskåpet: Pro Cut Clipper

Pro Cut Clipper är en kraftfull trimmer som är perfekt för både hår och skägg. Tack vare de självslipande bladen i titan och en hög motorhastighet ger Pro Cut Clipper maximal prestanda och effektivitet. Pro Cut Hair innehåller tillbehör anpassade både för hår och skägg och ger dig upp till 2 timmars sladdlös användning. Batteriet kan laddas fullt på 1,5 timmar och för de som har bråttom finns även en snabbladdningsfunktion.

”Ett perfekt verktyg att använda mellan besöken hos frisören. Det jag gillar mest med trimmern är de tre munstyckena som är justerbara mellan 3-30 mm i längd”, säger Jack Lawrence.

950 kr.

Köp trimmern här.

I duschen: Hybrid Pro Trimmer

Hybrid Pro Trimmer är en hybridtrimmer som hjälper dig att raka och trimma både ansikts- och kroppshår. De dubbelsidiga bladen i titan glider smidigt i alla riktningar och gör att du får en närmare och bättre rakupplevelse. För att uppnå en mångsidig, sladdlös och hygienisk användning i både vått och torrt är Hybrid Pro Trimmer utformad med Wet & Dry teknologi som gör att du kan använda den både i och utanför duschen. Ger dig upp till 2 timmars sladdlös användning och batteriet kan laddas fullt på 1,5 timmar.

”Bladen på Hybrid Pro Trimmer är självvässande vilket gör att de aldrig behöver bytas ut. Bra för miljön och du sparar en förmögenhet i det långa loppet”, säger Jack Lawrence.

750 kr.

Köp trimmern här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.