Sex favoriter från BOSS lyxiga sportkollektion med Russell Athletic

Säsongens snyggaste sportkollektion har landat. I ett unikt samarbete har lyxiga BOSS och sportiga Russell Athletic skapat en exklusiv kapselkollektion – och vi på Café har valt ut våra favoritplagg.

BOSS går från klarhet till klarhet. Efter uppmärksammade samarbeten med allt från lyxbilstillverkaren Porsche till boxaren Anthony Joshua inleder modejätten nu ett exklusivt samarbete med det amerikanska sportvarumärket Russell Athletic. Tillsammans lanserar de en lika avslappnad som elegant sportkollektion med mycket färg och sköna passformer.

De båda varumärkena har gått tillbaka till sina respektive arkiv (Russell Athletic har anor från 1902!) och har därigenom lyckats blanda Russell Athletics ikoniska vintage-sport-look med BOSS skräddade snitt. Det sportiga i kombination med det skräddade återkommer genom hela kollektionen som består av klassiska träningskläder som collegetröjor och mjukisbyxor, och mer dressade plagg som skjortor och kavajer.

Den sportiga modekollektionen är designad för både tjejer och killar.

BOSS x Russell Athletic är ett unikt samarbete mellan två av världens främsta modeaktörer. Kollektionen är unisex och alla plagg är tänkta att kunna kombineras med varandra precis som du känner för. Kläderna funkar lika bra på löprundan i skogen eller på lunchen i stan, men de kommer nog även bli populära hemmaplagg nu när de flesta av oss tillbringar mer tid än någonsin hemma. Vem vill inte glida omkring i snygga kläder som både är bekväma och samtidigt håller hög kvalitet?

Du hittar hela kollektionen på BOSS hemsida och i BOSS-butiken på Biblioteksgatan 1 i Stockholm.

Vi på Café har valt ut våra sex favoritplagg ur BOSS x Russell Athletic-kollektionen – tveklöst säsongens roligaste modesamarbete.

1. Kavaj

2. Sneakers

3. Jacka

4. Fiskarhatt

5. Hoodie

6. Kostym

Gå in här för att se hela BOSS x Russell Athletic-kollektionen.

Dela på Facebook
Tweeta