Tävla och vinn lyxigt hudvårdspaket från FOREO

När grooming möter teknik tas det till en ny nivå! Nu har du chansen att tävla om ett lyxigt paket med ansiktsrengöring och en sonisk pulserande tandborste från FOREO – allt till ett värde av 3490 kronor.

Svenska FOREO är inte ett traditionellt skönhetsföretag men har sedan starten för fem år sedan tagit branschen med storm med sin revolutionerande tandborste och ansiktsrengöringsborsten Luna.

Tävla och Vinn

LUNA 2 for MEN är en ansiktsrengöringsborste. Med en uppdaterad design och med mer effektiv T-Sonic™-pulsering och bättre anti-aging-behandling. Den nya och dubbelt så kraftfulla rengöringen fungerar utmärkt som grooming-produkt då huden förbereds för en så smidig rakning som möjligt. Anti-aging-behandlingen ger dessutom huden ny energi och bidrar till ett mer ungdomligare utseende. Det enda som behövs är två minuter morgon och kväll för att få en fräsch och jämnare hy.
LÄS MER HÄR
ISSA 2 är den förbättrade eltandborsten med dynamisk dual-design. ISSA 2 kombinerar tåliga PBT-polymerborststrån med mjukt silikon i en enastående sonisk tandborste som nu håller för hela 365 dagars användningar på enbart en laddning, så att du kan bibehålla ett fräscht leende året runt!
LÄS MER HÄR

För att tävla behöver du svara på frågan nedan, samt motivera varför du ska vinna.
1:a & 2:a pris LUNA 2 for MEN + ISSA 2
Lycka till!

Vinnarna är nu utsedda och vi säger grattis till:
Fredrik och Jouni!

Skapa en egen enkät för användarfeedback

Dela på Facebook
Tweeta