Harman Kardons nya maxade soundbar tar hemmabioljudet till nästa nivå

Så bra är ljudvarumärkets nya ljudlimpa Citation MultiBeam 1100.

Att film är bäst på bio är en sanning med modifikation. I dag kommer man långt med en väl tilltagen tv och en krallig ljudlimpa. Välrenommerade ljudvarumärket Harman Kardon, som i över 65 år har satt ribban för väldesignat premiumljud, lanserar nu soundbaren Citation MultiBeam 1100 – ett utmärkt alternativ för alla som vill uppleva maffigt bioljud och högupplöst musikstreaming utan att för den delen behöva fylla hela vardagsrummet med skrymmande teknik.

Det senaste tillskottet till premiumserien Citation är utrustat med det omskrivna ljudformatet Dolby Atmos, som gör filmupplevelsen är mer omslutande, samt Harman Kardons egna MultiBeam-teknik som breddar ljudbilden ytterligare. Soundbaren är utrustad med elva drivers, inklusive två uppåtriktade Dolby Atmos-högtalare, vilket bidrar till ett filmiskt 3D-surroundljud med djup, fyllig bas och en upplevelse av att ljudet möter dig från alla håll.

MultiBeam 1100 ger dig dessutom direkttillgång till musikstreaming­tjänster via Airplay, Alexa Multi-Room Music och Chromecast, är utrustad med intuitiva kontroller och en HDMI e-ARC-anslutning för busenkel installation och manövrering och en automatisk rumskalibrering som analyserar rummets planlösning och anpassar ljudinställningarna efter omgivningen. En annan konkurrensfördel är Harman Kardons PureVoice-teknologi som säkerställer att dialogen upplevs som kristallklar även vid mullrande actionscener.

Designmässigt står sig soundbaren väl i konkurrensen, med avskalat formspråk, eleganta metalldetaljer och smutsavvisande ulltyg från danska Kvadrat. Finns det plats över så går det givetvis även att komplettera med ytterligare högtalare ur samma Citation-­serien för en än mer uppskruvad ljudupplevelse. De enda möjliga förlorarna vid ett köp? Dina ljudkänsliga grannar. 

Soundbaren Citation MultiBeam 1100 kommer i svart och grått och kostar 10 000 kr. Läs mer på harmankardon.se

Dela på Facebook
Tweeta