Det här nya serumet minskar ditt håravfall med 20 procent (ja, på riktigt!)

Goda nyheter för alla män: Ett nytt serum kan motverka ditt håravfall.

Håravfall. Ett koncept som många män förr eller senare kommer behöva se i vitögat. Själva ordet får det för många att svartna en smula för ögonen. Men sanningen är att det i dag finns nya möjligheter för den som har tunt hår. Ja, om du känner att det börjar blåsa snålt om hjässan så finns det faktiskt en hel del du kan göra nu för tiden.

Nioxin är ett världsledande salongsvarumärke som är speciellt inriktad på produkter för att skapa tjockare och fylligare hår. Företaget baserar sina hårprodukter på mer än 30 års oberoende forskning inom ämnet, och har stöd från Institute of Trichologists – världens främsta professionella institut för studier och vetenskap gällande hår.

Nu har man tagit fram ett serum som ska göra håret tjockare från första användningen. Med hjälp av Sandalore, en syntetisk sandelträdoft, tillsammans med koffein, laurinsyra och niacinamid så ska Anti-Hair Loss Serum minska håravfall med tjugo procent – på bara åtta veckor.

Man har nämligen kommit fram till att sandelträ – doften av sandelträ, närmare bestämt – stimulerar hårväxt.

Sandalore är en syntetisk version av sandelträ som uppfattas av luktreceptorer i hårsäckarna. Genom doften av Sandalore så stimuleras hårsäckarna, med resultatet att hårtillväxten förlängs. Tiden det tar för hår att falla av förlängs, vilket innebär att håravfall reduceras.

– Användningen av Sandalore™ är ett otroligt genombrott när det gäller teknologi mot håravfall. Det har tagit väldigt lång tid att utveckla serumet, men vi är säkra på att detta är en game-changer och att det kommer att visa sig vara den lösning många har letat efter. Vi har genomfört omfattande studier och det har bevisats att det är effektivt och reducerar håravfall, vilket är stora nyheter, säger Nina Hemiäki, Nordic Nioxin Educator.

Vad har man kommit fram till då?

Jo, genom kliniska studier har man fått resultat som visar på att användare av Nioxin Anti-Hair Loss Serum upplever följande:

– 98% sa att det är milt mot hårbotten

– 91% noterade minskat håravfall

– 98% noterade förbättrat fäste för håret

– 95% sa att det ger effektiv vård för hårbotten

– 93% noterade mindre hår som fastnar i hårborsten

Serumet används dagligen direkt i hårbotten på torrt eller fuktigt hår. Produkten masseras in och sköljs inte ur.

För mer information om hur du får ditt hår att se fylligare och tjockare ut, och för råd om hur du hanterar håravfall, besök www.nioxin.com. Nioxins serum finns att köpa här.

Dela på Facebook
Tweeta