Hoppa till innehåll
Denna sida är ett samarbete med Replay

Välkommen till AW på NK Göteborg med Café och Replay

Redaktionen

Nu välkomnar vi dig till en exklusiv AW tillsammans med Replay den 23 maj på NK Göteborg där vi bjuder på dryck och tilltugg.

Replay är på en resa mellan det förflutna och framtiden med en re-lansering av en ikonisk produkt, 901. Produkten har präglat varumärket och på ett sätt varit avstampet för det idag stora denim-imperiet. Man känner igen sig i detaljerna som är tagna direkt från arkivet och återskapade från tidigt 90-tal. 

Tillsammans med Replay kliver in i denimens tid på nytt vilket bjuder in till lekfullhet och kreativitet för att skapa dina looks sommaren 2024. Denim får äntligen ta plats i garderoben och agera huvudspelare. Replay representerar detta med sin genderless, ageless och timeless 9zero1.

Cafés modechef Daniel Lindström, känd för sin skarpa blick för stil, kommer leda oss genom eftermiddagen och dela med sig av sina bästa tips och hur du stylar med denim i sommar. Det blir också roliga tävlingar, fina erbjudanden och de tio första Replay-handlande kunderna får en exklusiv goodiebag från Replay.

Datum: 23 maj
Tid: 17.00-19.00
Plats: NK Göteborg, NK Street & Denim
Åldersgräns: 18 år

OSA till kvällen här!

Inbjudan gäller för dig och en vän. 

Välkommen till NK Göteborg!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.