Robyn gör klädkollektion för Björn Borg

Robyn gör gemensam sak med Björn Borg och släpper klädkollektion som ska få dig att svettas både på gymmet och klubben.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2018-11-30 15:00  |  Lästid: < 1 minut

Robyns världsherravälde annekterar ny mark. Efter succén med senaste skivan Honey har hon nyligen utannonserat en världsturné med en mängd stopp som bland annat inkluderar ikoniska Madison Square Garden i New York. Den senaste tillägget till hennes framgångsimperium? Träningskläder.
Nu annonserar Robyn och svenska sportmodevarumärket Björn Borg att man i februari 2019 tillsammans lanserar en könsneutral kollektion. Samarbetet går under namnet RBN och är utvecklat av Robyn själv tillsammans med vännen och stylisten Naomi Itkes och Björn Borgs designteam.
Robyn lanserar samarbete med Björn Borg.
Unisexkollektionen ska utgöras av en blandning av sportkläder, streetwear och moderiktiga arbetskläder. Kollektionen hämtar inspiration från några av Robyns egna favoritplagg genom historien, och plagg ur Björn Borgs designarkiv. Det grafiska uttrycket kommer från designern Anders Haal.
– RBN återspeglar min kärlek till streetwear och hur det tar sig uttryck i ungdomskulturen. Jag tyckte att det skulle vara coolt att skapa plagg som jag kan bära både när jag är ute och springer och på klubben, säger Robyn i ett pressmeddelande.
RBN-kollektionen lanseras i februari 2019. 
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar