Annons

Så lång tid tar det att fånga alla Pokémon

Det tar riktigt lång tid att ”varva” Pokémon.

Markus Thunberg
Så lång tid tar det att fånga alla Pokémon

Nu har Pokémon snart funnits en vecka i Sverige. Många av spelarna har kommit en bit på vägen. Antingen genom att använda tips som de här eller genom att kötta på och samla Pidgey och Zubat.

Tanken har slagit en, kanske kan man samla alla pokémon? Varva hela spelet alltså. Man kanske klarar det här spelet på någon månad? Hur svårt kan det vara?

Annons

Ja, väldigt svårt och tidskrävande visar det sig. Spelet blir hela tiden svårare.

Gilla Cafe.se på Facebook

Pokémon Go är som många andra spel uppbyggt i nivåer, levels. För att hitta riktigt bra pokémon krävs det att du har en hög level. Men det ”kostar” till exempel lika mycket XP att ta sig från level 30 till level 31 som det tar att ta sig mellan samtliga nivåer mellan 1 och 25, visar det sig efter att Reddit-användaren Riggnaros postat ett inlägg om sin bedrift att ta sig till level 30. Det kostar 500 000 XP närmare bestämt. Kolla på din egen XP-mätare nere till vänster på spelskärmen så förstår du hur långt du har kvar.

 

Det här beror på att Pokémon Go ökar svårighetsgraden för att växa en level hela tiden. I en uträkning som den här sajten hänvisar till skulle det ta fyra år att nå level 50, och det är bara halvvägs genom spelet som har 100 levels.

Fyra. År. Och då vet man inte ens om man hittat alla pokémon än.

Annons

Dela (36)
Tweeta

Annons


Laddar