Annons
Annons

stureplan.se
Stephen Simmonds – välklädd DJ och soulsångare som vispar vax på Berns-klubben Mosquito room och släpper sin nya platta i slutet av sommaren.

Vilket är ditt livs bästa klädköp?
– Mina gröna Vivienne Westwood-skor. Används väldigt sällan men lyser verkligen upp ensemblen så fort jag drar på dem. Är inte bara snygga utan jäkligt sköna också.

Annons

Vilket inköp, genom tiderna, ångrar du allra mest?
– Ett par Armanibrallor som jag köpte för 2 500 kronor men aldrig använde. De har en hög midja och en gubbig passform. Förstår fortfarande inte vad jag tänkte när jag köpte dem.

Gilla Cafe.se på Facebook

Ditt dyraste plagg någonsin?
– En tröja som jag fick av mitt amerikanska skivbolag kostade 9 000 kronor. Tyvärr hade jag den nedpackad i en låda en längre tid och när jag tog upp den var den full av hål – typ lusäten. Har kvar den som ett varnande exempel på att jag måste ta bättre hand om mina kläder.

Vilka är dina svenska favoritbutiker?
Granpa, Tjallamalla och JUS. Egentligen vill jag inte namedroppa dem eftersom jag inte vill att de ska bli för stora. En vacker dag kanske det känns som att komma in i h&m i de butikerna. Ha-ha, det vill vi inte.

Handlar du mycket utomlands?
– Ja, det mesta handlar jag i New York. En bra butik där, utöver de kända design-butikerna, är Operations som ligger i SoHo. Köpte en snygg jacka där nyligen.

Brukar du handla på second-hand?
– Det händer. Brukar dra förbi Myrorna ibland. Har hittat lite snygga skinnjackor där bland annat.


Har du nån stilförebil?

– Nej, av den anledningen att stil handlar om att hitta sin egen stil. Jag får främst inspiration genom att gå i butiker och prova så mycket som möjligt.

Patrik Hedlund

artbildsimmonds
Bild: stureplan.se

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar