Annons

Seinabo Sey gästar Stor i nya videon till ”Vägen hem”

Bröllopsdans, Seinabo Sey och en liten skymt av Oskar Linnros i Stors senaste video.

Markus Thunberg

stor3

Hiphopartisten Stor från Rinkeby är tillbaka med en video till låten Vägen hem med Seinabo Sey. I den snygga filmen om obesvarad kärlek syns också Oskar Linnros, Parham, Mapei och Sammy Bennet.

– Vägen hem har varit den svåraste låten för mig att skriva i min karriär hittills dels för pressen att leverera verser som höll nivån till den vackra refrängen som vi fick till med Seinabo, säger Ulises Infante ”Stor” Azocar.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Han fortsätter:

– Men också för att förklara och få ut en av de starkaste  och mest oförklarliga känslorna jag haft. Jag kunde inte kompromissa, även om den känslan fick mig att må dåligt, så var låten viktigare än livet, säger Stor.

Se Stors video här

Annons

Dela (42)
Tweeta

Annons


Laddar