Annons


huvudbild_900x700

Jeans i olika passformer, för alla stilar, och i mängder av tvättar från mörkaste indigo till kritvitt. Precis som höstens trender pendlar mellan stickat och dressat finns det denimalternativ att addera till, oavsett preferenser. Under hashtaggen #tightorwide började G-Star RAW redan i somras att visa upp sitt breda sortiment av jeans. Förutom statements (tight or wide!) finns även personliga stylingtips och smart matchning att inspireras av.

* * *

arc_900x700

Gilla Cafe.se på Facebook

Arc 3D Slim Jeans

5620_900x700

5620 G-Star Elwood 3D Zip Knee Super Slim Jeans

G-Stars första modell som konstruerats med den egna 3D-denimmetoden. 3D-denim har inspirerats av de tekniker som skapar MC-byxor och använder ytterligare benpaneler för att byxbenen ska sitta tight kring benen utan att kompromissa med rörligheten.

Kolla in höstens jeans hos G-Star RAW!

Café och ELLE bjuder in sina läsare till höstens mesta denimkväll. Onsdagen den 7 oktober kl 18–21 är du välkommen till G-Star RAW på Drottninggatan, Stockholm, för att se höstens jeans. På plats finns DJ, förfriskningar och delar av Cafés och ELLEs moderedaktioner för att guida dig genom höstens jeansdjungel.

Alla gäster kan signa upp sig och på så sätt delta i tävlingen att vinna ett presentkort på G-Star RAW. I potten finns två presentkort à 2 800 kr.

Datum: 7 oktober.

Tid: Kl 18–21.

Plats: G-Star RAW Store Drottninggatan, Drottninggatan 78, Stockholm.

Anmäl dig här senast 5 oktober. Först till kvarn!

Från och med september 2015 finns G-Star RAW:s kollektion Autumn/Winter 15 på g-star.com och i följande butiker:

G-Star RAW Store Stockholm Gallerian, Hamngatan 37

G-Star RAW Store Stockholm Mood, Norrlandsgatan 13

G-Star RAW Store Stockholm Drottninggatan, Drottninggatan 78

It’s A Match!

Jeans Matchmaker är en innovativ digital upplevelse som hjälper dig att hitta det perfekta par jeansen. Allt du behöver göra är att svajpa vänster eller höger för att direkt hitta din ”denim soul mate”. För bra för att vara sant? Testa själv på g-star.com

 

Annons

Dela (7)
TweetaLaddar