Annons

30 fina barnplagg – som inte kostar multum

Dags för nya kläder till ditt, eller någon kompis barn? Vi tipsar om 30 plagg som du kan klicka hem på en gång.

Markus Thunberg
30 fina barnplagg – som inte kostar multum

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Alla småbarnsföräldrar vet hur svårt, känsligt och jobbigt det kan vara med kläder för barn.

• Svårt för att ”det inte finns några fina barnkläder” och ”alla fina är så j*vla dyra”, barn tar sönder sina kläder hela tiden, och för att barn i regel gillar kläder med figurer de sett på tv – och saker de sett på tv sällan är så fina på kläder.

Annons

• Känsligt för att man inte vill vara en förälder som prackar på ens unge sin egen stil eller ”klär ut barnet” – extra svårt är det när man inser att man själv gillar de superfina och lyxiga tröjorna från Livly, den dyra jackan från Ralph Lauren, Adidas gulliga och trendiga träningsoveraller eller Mini Rodinis söta och moderiktiga djurtryck.

Gilla Cafe.se på Facebook

• Jobbigt för att det nog inte finns något som är så oorganiserat som butiker för barnkläder. Det är som man lånat H&M:s upplägg med allt lite hullerombuller och kryddat det med ett stänk av obegriplig könsindelning och tematänk. ”Nä, byxor med Blixten McQueen är inte här bland byxorna, de har vi på Bilarhyllan”.

Sedan är det såklart så att ”barn ska få vara barn”, och i det ingår väl att de borde slippa vuxenlivets krav på ”att se ut”, det är trots allt mest föräldrarna som bryr sig om vad de har på sig. Upp till en viss ålder i alla fall. Med det sagt, barn måste ju ändå ha någonting på sig. Eftersom Café samarbetar med Apprl (reklamlänk via Apprl) (som samlar en bunt webbshoppar under samma tak) har vi gjort en djupdykning i sortimentet och hittat 30 plagg som inte är superdyra, men fina – och som går att klicka hem direkt.

30 fina barnplagg – som inte kostar multum

Klicka på plagget för att se pris och shoppa!

Mer om barnkläder från Café

Adidas och Mini Rodini släpper nytt – se alla plaggen här

13 stolta pappor som köpt gulliga t-shirts till sina barn

Zlatans träningskläder för barn – 78 plagg från A-Z

Annons

Dela (1)
Tweeta

Annons


Laddar