5 höjdpunkter från Kings 100 mäktigaste-fest

Igår skålades, dansades och minglades det för fullt när Café-kollegan King Magazine firade de 100 mäktigaste inom svenskt herrmode 2019. Café plockar ut höjdpunkterna från höstens stora modefest.

Redaktionen | Fotograf: Maximilian Borovic  |  Publicerad 2019-10-18 16:58  |  Lästid: 2 minuter

Igår kväll gick årets upplaga av Kings 100-fest av stapeln. Stilikoner, modelejon och makthavare skålade och festade hela kvällen lång under Sturegallerians tak där de 100 mäktigaste inom svenskt herrmode firades. Här är några av höjdpunkterna från kvällen.

1. Över 500 personer kom för att fira

2. Atelier Saman Amel kammade hem förstaplatsen

Atelier Saman Amel på Kings fest för de 100 mäktigaste personerna inom svenskt herrmode 2019.

Det unga skrädderivarumärket hamnade i år på första platsen på listan över svenskt herrmodes 100 mäktigaste 2019. I Kingjuryns motivering står det att Saman Amel är svenskt herrmodes tysta makthavare som klär bankdirektörer, rockstjärnor, krögare och ministrar. ”Där allt sker på beställning i varumärkets ateljé i Stockholm visar grundar­duon Saman Amel och Dag Granath att det inte behöver ­finnas några likhetstecken mellan mode och massproduktion. Atelier Saman Amel visar hur modeindustrin kan se ut 2019 och bör se ut i framtiden.”

3. Författaren Per Hagman – även DJ:n Per Hagman

Han är en av Sveriges mest mytomspunna författare, men han är också DJ. Per Hagman var omslagsperson för Kings septembernummer och han såg även till att underhålla gästerna på King-festen. Författaren och dj:n har tidigare spelat skivor på Riche, Berns och Tranan för nämna några ställen.

4. Kändistätt mingel

Se mingelbilderna från kvällen här.

5. Stilikoner, influencers och modemakthavare flockades på röda mattan

Se bilderna från årets röda matta här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-10-18 16:58