Hoppa till innehåll

Kontakta Cafés redaktion och kundservice

Kontakt

Telefonnummer: +46 8-692 01 00
Adress: Karlavägen 96, 115 26 Stockholm

Kundservice

Administrera din prenumeration på www.dintidning.se/mina-sidor. Där kan du bland annat göra adressändring, förlänga din prenumeration och se betalningsinformation.

Du kan också kontakta kundservice.

Ring 040-400 222 (vardagar 09.00-17.00)

Ha gärna ditt kundnummer till hands. Du hittar det på baksidan av tidningen eller på fakturan.

Annonsera på Cafe.se

Mejl: fornamn.efternamn(a)cafe.se

För samarbeten med våra bloggare och influencers – kontakta Annelie Söderstedt på 0760-243 423 eller annelie@sb-media.se eller chefredaktören.

Annonsering print & digitalt: Kontakta Annelie Söderstedt på 0760-243 423 eller annelie@sb-media.se.

Kommersiella avdelningen: För kommersiella samarbeten kontakta Annelie Söderstedt på annelie@sb-media.se.

Backoffice/Annonsmottagning: 08-692 01 00.

Annonsmaterial: 08-692 01 00.

Annonsinformation.

Café Magazine och Cafe.se ges från den 1 oktober 2018 ut av Story House Egmont.

Magazine Café är ett registrerat varumärke av Story House Egmont. Det går bra att citera oss, bara källan anges. För insänt, ej beställt material ansvaras ej. Eventuell vinstskatt i samband med av Café anordnade tävlingar betalas av vinnaren.

Allt redaktionellt material lagras digitalt och kan komma att publiceras digitalt. Den som säljer material till tidningen anses medge digital lagring och publicering.

Story House Egmont behandlar personuppgifter enligt GDPR.

Cookies, lagrad information och hur vi skyddar din integritet

När du använder Story House Egmonts olika tjänster samlar vi in uppgifter om dig som användare och behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy. Därför är det viktigt att du läser och förstår integritetspolicyn innan du använder Story House Egmonts tjänster. Om du inte godkänner integritetspolicyn bör du inte använda våra tjänster. Du kan när som helst ändra vilka digitala uppgifter vi sparar om dig. Läs gärna mer om våra användarvillkor och hur Story House Egmont hanterar personuppgifter här.

Vårt överskott går till utsatta barn och unga

Café är en del av Story House Egmont, som är ett av Sveriges ledande och mest traditionsrika medieföretag. Inom våra tre huvudområden – Publishing, Marketing Services och E-handel – utvecklar vi engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser. Vi är passionerade historieberättare och har en brinnande vilja att göra gott. Genom vår ägare, stiftelsen och mediekoncernen Egmont, skänker vi varje år en stor del av vårt överskott för att stötta barn och unga som har det svårt i livet.

Läs mer på: www.storyhouseegmont.se.

Ansvarig utgivare: Nicolas Jändel.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.