Skip to content

Emma Andersson

Snygg, sexig och singel. Och nu med ett eget tv-program, Kanal 5:s Dolce vita. För Cafés Daniel Kjellsson berättar Emma Andersson hur hennes värsta år plötsligt blev hennes bästa. Jag är uppväxt på den skånska västkusten, men bor numera i Stockholm. ”Utbudet är så mycket större”, brukar jag förutsägbart nog svara när någon hemifrån frågar … Continued

Snygg, sexig och singel. Och nu med ett eget tv-program, Kanal 5:s Dolce vita. För Cafés Daniel Kjellsson berättar Emma Andersson hur hennes värsta år plötsligt blev hennes bästa.

Jag är uppväxt på den skånska västkusten, men bor numera i Stockholm. ”Utbudet är så mycket större”, brukar jag förutsägbart nog svara när någon hemifrån frågar vad den främsta skillnaden är.
Men jag vete fasen längre.
För nu sitter jag här i Skåne igen.
På en pizzeria vars lunchutbud förutom Bussola med extra lök även inkluderar – sprit.

Klockan är 12.43 i ett regnigt Båstad lördagen den 10 juli. Det är dagen efter Cafés officiella fest, den grandiosa finalen på tennisveckan och lyxkalaset där alla – och de är verkligen alla: artister, fotomodeller, tv-profiler, affärsmän, chefredaktörer, elitidrottsmän – festar som om världen ska gå under i gryningen.

Emma Andersson var inget undantag.
Hon återvände till sitt hotellrum klockan åtta i morse, just efter efterfestens sista skälvande ryck, och fick då veta av en städerska att rummet skulle vara utcheckat prick klockan nio.

Bara en utväg verkade logisk – att rulla igång nästa förfest. Så här är vi, på den här lilla västskånska pizzerian som, får vi hoppas, med lagen på sin sida serverar oss shots i alla tänkbara kulörer.

Men till skillnad från de flesta andra celebriteter som besökte Cafés fest i går så kom inte Emma Andersson till Båstad enbart för att festa. Hon flög ner från Stockholm tidigare i veckan för att spela in ett avsnitt av Kanal 5:s höstsatsning Dolce vita, en glättig reportageserie med fokus på glamour och kändisar där Emma för första gången agerar programledare…

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.