Annons

Adidas nyöppnar flaggskeppsbutik i Stockholm

Adidas vill att sin nya flaggskeppsbutik ska vara en mötesplats för sportentusiaster. Med en renoverad butik och ett utökat sortiment öppnar man nu återigen på Sveavägen.

Tom Cehlin Magnusson

Det är Adidas butik på Sveavägen i Stockholm som får sig ett ansiktslyft. Sedan i oktober har arbetet pågått bakom butikens täckta fönster, och idag den 2 december öppnar alltså Adidas nya flaggskeppsbutik. Med renoveringen vill företaget fortsätta ligga i framkant med målet att erbjuda besökarna en shoppingupplevlse i världsklass.

Annons

_W0A1789

– Oavsett vart våra kunder möter oss så har vi som ständig ambition att erbjuda en upplevelse i världsklass. Detta blir extra viktigt i det fysiska mötet då allt från det personliga bemötandet till hur produkten presenteras har inverkan på kundupplevelsen, säger Johan Mårfält, Retail Marketing Activations Manager på adidas.

Gilla Cafe.se på Facebook

_W0A1776

Butiken på Sveavägen öppnade för första gången år 2001 och kommer erbjuda produkter ur alla Adidas olika kategorier, allt från fotboll, löpning, träning och Adidas Originals till det nyligen lanserade Adidas Athletics. Ambitionen är att göra flaggskeppsbutiken till en samlingsplats för alla fans av sportkläder.

_W0A1801

Adidas nygamla flaggskeppsbutik ligger på Sveavägen 21 och öppnade fredag den 2 december klockan 10.00.

Annons

Dela (246)
Tweeta

Annons


Laddar