Hoppa till innehåll

Det här lyxiga Airbnb-boendet har en egen BDSM-dungeon

Markus Thörnhammar

50 nyanser av semesterkänsla.

Får att få ett hus sålt i den här ekonomin kan det krävas att objektet ifråga har något som får det att sticka ut från andra hus på marknaden. (Det ska medges att undertecknad inte har någon super-insyn i vare sig bostadsmarknaden eller konjunkturen i vidare bemärkelse men visst låter ovanstående som något en mäklare skulle kunna säga?).

Twitter-användaren Dan McQuade snubblade i helgen över ett hus som just nu ligger ute till försäljning, vilket sannerligen har något alldeles extra. Det lyxiga boendet på 467 kvadratmeter, beläget utanför Philadelphia, har fem sovrum, två badrum och är dessutom inom gångavstånd från en skola. Mysigt!

Kikar man igenom bilderna i den piffiga mäklarannonsen är det initialt inget som får en att höja på ögonbrynen, utöver det uppenbara faktum att det är ett väldigt flott hus.

Den springande punkten i den här husförsäljningen är att objektet säljs möblerat. Den idylliska förortsvillan är nämligen försedd med en veritabel sex-dungeon av respektingivande omfattning, utrustad med en imponerande uppsättning redskap och attiraljer. Den här liderliga delen av huset visades ogenererat upp i den första versionen av mäklarannonsen.

Sticks and stones may break my bones but chains and whips excite me.

Säga vad man vill om inredningen i det här huset, men tråkig, det är den INTE.

Alla i husköpartagen som scrollade genom bilderna i mäklarannonsen och kom fram till källarbilderna.

Om det råkar vara så att du inte har 750 000 dollar att lägga på ett BDSM-hus utanför Philadelphia – goda nyheter! Huset går fortfarande att hyra via Airbnb. Passa också på att kolla in huset på dess egna instagramkonto med det förföriska namnet Maison XS.

https://www.instagram.com/p/Bto7ITfglQC/

Varför de säljande ägarna inte vill ta med sig sina bdsm-prylar till sitt nya boende är alltjämt ett mysterium.

Inspo och cred: Buzzfeed.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.