Annons

Alex Schulmans nya besked om Alex & Sigge-podden

”En femårsfest skulle vara en härlig avslutning”.

Markus Thunberg
Alex Schulmans nya besked om Alex & Sigge-podden

alex

Emil Persson och Alex Schulman.

På onsdag, 14 september, har Cafés första pod genom tiderna premiär: Fördomspodden med Emil Persson.

Cafés nöjesredaktör testar i podden alla sina fördomar om kända svenskar – på personerna i fråga. Första gäst är medieprofilen Alex Schulman som, bland väldigt mycket annat, berättar om hur tankarna går kring den egna podden. Den han har tillsammans med Sigge Eklund.

Annons

Fördomen: Du och Sigge har fört superseriösa diskussioner, vi snackar riktiga möten, Outlookinlagda och allt, om att lägga ner podden. Men ni vågar inte riktigt.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Nja, jag har sagt under ganska lång tid att vi måste börja tänka på att lägga ner podden. Man vill alltid hamna på nya platser och det börjar snart kännas som vi gör detta av feghet mer än av kreativitet och nyfikenhet. Jag säger inte att vi är där ännu, för det finns fortfarande gånger när det blir spännande och nytt, men risken är att det händer allt mer sällan. Vi måste vara mycket mer vaksamma nu. Och jag ser ett slut, jag ser en horisont. Det gör ju inte Sigge, lika mycket som jag. Där är vi inte överens. Jag känner att vi måste börja runda av detta.

Har du någon slags tidsplan för det i huvudet?

– Det är klart att jag tänker att nästa år firar vi fem år. Vi har poddat i fem år, varje vecka. Är inte det en härlig avslutning. Femårsfest. Sen är det tack och hej.

Slå Filip och Fredriks publikrekord i Globen?

– Ja, det är klart att vi skulle kunna boka Friends. Det skulle vara fantastiskt kul. Göra det till en otrolig fest, det skulle vara fantastiskt kul.

 

I podden berättar Alex Schulman också om sin passion för patiens, killars ”patetiska svassande för Henrik Schyffert”, avundsjukan på Fredrik Wikingssons och Sigge Eklunds bromance, att han skriver brev för att bevara grusvägen på Gotland, sin sämsta boktitel och om sin tid som programledare för Paradise Hotel.  

 

Missa inte Fördomspodden – premiär 14 september

Fördomspodden med Emil Persson finns på Acast, Itunes/podcaster – ja, där poddar brukar finnas helt enkelt. Prenumerera på Fördomspodden i din podcaster-app redan nu så missar du inte första avsnittet.

fordomspodden-fb-foto-johan-hedberg

Annons

Dela (49)
Tweeta

Annons


Laddar