Hoppa till innehåll

Ett slag för golfen – Café väljer 8 stilmässiga fullträffar på golfbanan

Golfprylar
Kristofer Steneberg

Golfa med stil i höst!

1. Puma Arnold Palmer cardigan

1 500 kr

En av de mest klassiska golfarna genom tiderna, Arnold Palmer, var känd för sitt fantastiska golfspel, sitt varma hjärta och en fläckri klädstil. Puma-kollektionen består av pikétröjor, tröjor, cardigans, shorts och kepsar.

2. Arket midjeväska

250 kr

Alla som testat Arkets serie väskor av återvunnen polyester vet att det är maknadens mest prisvärda. Blanka, med perfekta dragkedjor och grym passform.

3. Cobra F-Max Airspeed järnset

6 000 kr

En extremt lättslagen och förlåtande klubba samtidigt som ljudet är dovare och träffen mjukare. Prisvärd och självklar kandidat för de med lägre svinghastighet och inkonsekvent bollträff. 

4. Peak Performance pikétröja

900 kr

En lättviktspiké med kamo-tryck som passar på golfbanan och även är gångbar om lunchen går över i kväll och natt. Tvåfärgade knappar. Skrynklar aldrig.

5. Phil Callaway – Under par

350 kr

Med berättelser om vänskap, svek och misslyckanden bygger Phil Callaway en historia om golf som både är anekdotisk och lärorik. Här finns en sedelärande historia om jakten på hole-in-one.

6. G/fore keps

500 kr

Golfens accessoar nummer ett – kepsen – hämtar numera inspiration från gatans och baseballens värld. Tydligare kan du inte vara: Be en bön för fler birdies.

7. Polo Ralph Lauren pikétröja

1 500 kr

Med en ny könsneutral kapselkollektion slår Ralph Lauren ett slag för lika värde oavsett sexuell läggning. Pridekollektionen betyder en regnbågsfärgad logga och texten Together på ärmen.

8. J Lindeberg shorts 

1 000 kr

Underbara färger på J Lindebergs femficks-kortbyxa i stretch. Vattenavstötande material, hällor för bälte och ett gummerat innerband som får pikétröjan att stanna nere.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.