
Chanel Platinum égoïste: En favorit sedan länge. Lagom fräsch och manlig för mig.

IWC Mark XVI: En snygg klocka som passar till både kostym och jeans.

Burberry Prorsum: Jag är imponerad av designern Christopher Bailey som kan fortsätta att modernisera ett så anrikt varumärke säsong efter säsong. Alltid cleant och snyggt.

Gudfadern (1972): Jag fick mitt första jobb på en italiensk restaurang i Flen. Köksmästarna där sa alltid att man kunde lära sig mycket om både det ena och det andra av den här filmen.

Radiohead: In Rainbows: Jag lyssnar på musik hela tiden, överallt, i bilen, i köket, när jag springer. Detta är ett gammalt favoritalbum som jag återkommit till den senaste tiden.

Tore Wretman: svensk husmanskost: Fantastisk kokbok som alla borde äga. Om du har glömt proportionerna för ingredienserna till blodpudding hittar du det här.

Ferrari 250 GTO: En pojkdröm.

Louis XV i Monaco: Trestjärnig überlyxig restaurang i Monte Carlo som drivs av kocken Alain Ducasse. Här har jag ätit mitt livs godaste rätt – en kall zucchinisoppa med gamberoni från San Remo och kaviar.

La Colombe d’Or: Ett fantastiskt familjeägt hotell i byn Saint-Paul-de-Vence på franska rivieran. Här bodde konstnärer som Picasso, Matisse och Chagall, vilket man kan se på väggarna.