Därför är förväntningarna skyhöga inför David Finchers nya film

Regissören bakom filmer som Seven, Fight Club och Gone Girl återvänder till sina rötter med nya The Killer. Peppen är hög av flera anledningar och nu är äntligen trailern här.

Jonas Strandberg | Foto: Netflix  |  Publicerad 2023-08-30 12:12  |  Lästid: < 1 minuter

Det finns mycket att se fram emot med David Finchers nya film The Killer, som släpps i höst. Michael Fassbender spelar huvudrollen och han har inte medverkat i en långfilm på fyra år. Den tysk-irländske superstjärnan är ju som bekant alltid bland det bästa med alla filmer han är med i, så comebacken här är minst sagt efterlängtad.

Michael Fassbender i comebackspäckade The Killer. Foto: Netflix

Den här gången får Fassbender dock tuff konkurrens när det kommer till frågan – vad ser man mest fram emot med The Killer? Det råkar nämligen vara så att manus till filmen är skrivet av ingen mindre än Andrew Walker – kanske mest känd för sitt otroliga arbete med Seven. Stor återföreningshype med andra ord.

Det måste vara tufft att följa upp en så oerhörd klassiker, men biopubliken världen över håller tummarna. Förutsättningarna är åtminstone mycket goda.

Trailern skvallrar om en fåordig men oerhört stämningsfull thriller präglad av en riktigt kuslig ton. Konstigt vore väl annars. Hittills har inte en Fincherfilm lämnat någon spänningsälskare besviken.

The Killer går upp på ett begränsat antal biografer den 20 oktober, för att släppas på Netflix senare i november.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-30 12:23