De 5 hetaste nyheterna på HBO Nordic i juni

Café väljer de mest spännande nya tillskotten i HBO:s streaming-utbud nästa månad så att du slipper göra det.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2019-05-23 17:18  |  Lästid: 2 minuter

Åh, ljuva juni. Finns det någon bättre tid att plöja tv-serier som om det fanns ett oändligt antal morgondagar? Ja, jo, man kan argumentera för att det gör det. Men för oss ljusskygga typer som gärna tillbringar den första sommarmånaden med att barrikadera sig i lägenheten med neddragna persienner kryddar HBO sitt utbud med flera intressanta nya titlar. Café plockar russinen ur streaming-kakan.

Deadwood – The Movie | 1 juni

15 år efter att den Emmy-belönade tv-serien Deadwood hade premiär är det nu dags att återbesöka det laglösa guldgrävarsamhället i South Dakota. Flera av skådespelarna repriserar sina roller från serien när tidigare allianser sätts på prov och gamla sår rivs upp.

The Handmaid’s Tale – Säsong 3 | 6 juni

Den dystopiska succéserien rullar vidare med en tredje säsong. Protagonisten June (Elisabeth Moss), som i slutet av den förra säsongen valde att inte fly till Kanada med sitt barn befinner sig nu än en gång i händerna på Gileads ondsinta styre. Nu planerar hon att slå tillbaka, mot alla odds.

Big Little Lies – Säsong 2 | 10 juni

Den stjärnspäckade och flerfaldigt prisbelönade miniserien Big Little Lies är tillbaka. I den här andra säsongen står elaka lögner, stark vänskap, sköra äktenskap och föräldraskapets tunna linje till galenskap åter på agendan

Pose – Säsong 2 | 12 juni

Pose var en av fjolårets bästa nya serier. Efter att vi i första säsongen fått stifta bekantskap med ballroom-kulturen i 80-talets New York tar den andra säsongen sin början i det tidiga 90-talet, närmare bestämt dagen då Madonna släppte den magiska Vogue. När ballroomrörelsen lyckats etablera sig i popkulturen och blivit mer accepterad tvingas The House of Evangelista omvärdera sina mål samtidigt som AIDS-epidemin tar allt större plats i karaktärernas liv.

City On A Hill | 17 juni

Matt Damon och Ben Affleck är två av de exekutiva producenterna bakom den här nya serien som utspelar sig på 90-talet i deras hemstad Boston. Tidigt 90-tal var Boston fullt av våldsam kriminalitet, sanktionerat av den lokala brottsbekämpningen inom vilken korruption och rasism länge varit norm. Men allt förändrades av vad som kom att kallas “Boston Miracle”. I denna fiktiva tolkning formar den allmänna åklagaren Decourcy Ward från Brooklyn en allians med FBI- veteranen Jackie Rohr och tillsammans tar de sig an en familj med beväpnade biltjuvar i ett fall som leder till att hela Bostons rättssystem störtar samman. I rollerna ser vi bland andra Kevin Bacon och Aldis Hodge.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-05-23 17:19