Annons

De busringde i radio – och hittade Australiens kanske skönaste snubbe

Skulle du ge goda referenser till någon som du aldrig har träffat? Det gjorde James. Och nu hyllas han på sociala medier.

Sofia Börjesson
De busringde i radio – och hittade Australiens kanske skönaste snubbe

Foto: Youtube / Hamish & Andy


Foto: Youtube / Hamish & Andy

Radioprataren Hamish Blake är nära att bryta ihop mer än en gång under samtalet. Foto: Youtube/Hamish & Andy

Underhållningsduon tillika radiopratarna Hamish Blake och Andy Lee bestämde sig för att busringa till ett slumpmässigt valt telefonnummer under ett av sina program. Och föremålet för detta råkade helt sonika vara Australiens kanske skönaste snubbe. Åtminstone enligt dem själva och den australiensiska pressen.

Annons

De slog ett nummer och hamnade hos James Lord. Radioprataren Hamish presenterade sig som Tim Barnard och förklarade att han precis skulle gå in på en arbetsintervju och inte hade tillräckligt många referenser på sitt cv. Därför undrade han om James kunde tänka sig att säga några väl valda ord till arbetsgivaren om denne mot all förmodan skulle höra av sig.

Gilla Cafe.se på Facebook

Som den toppenkille James uppenbarligen är var det klart att han ställde upp. När samtalet kom var han inte sen att blåljuga om hittepåpersonen Tim Barnard som tydligen ”definitivt kan mer än ett språk” (men det är lite oklart vilket det ena är), ”är engagerad i välgörenhet” och dessutom är en kille som ”får saker gjorda”.

I den australiensiska pressen och på sociala medier hyllas nu James som den hyvens kille han uppenbarligen är. Bland kommentarerna på Youtube går det bland annat att läsa: ”Ge den där mannen gratis öl och broderliga high fives resten av hans liv”, ”Helt jävla briljant, jag gråter”, ”Någon borde nominera James till Årets man” och ”Jag heter också James, och om jag var hälften så bra som den här James hade jag varit lycklig”.

Se videon här:

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar